![]() |
135 RP Hacked [Profit]
|
nie najgorzej :)
|
Cytuj:
Btw, zieloq by mial waste. |
szkoda mi micha bo to z tego forum
|
LOOT nice nie wiem jak ten gruchack to robi ze takie nice lvl haczy , przecież on przeciętnie codziennie kogoś hackuje :O
EDIT co do tytułu jak można nie miec profitu z hacknięcia kogoś ? |
wystarczy chciec i umiec
co 3 gracz z tego forum nie ma antywira i firewalla co da sie wywnioskowac z ssow umieszczanych tutaj ;] wiec w czym problem? trzeba tylko wiedziec podstawy jak i juz :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup: |
Dzieci się cieszą. Gardzę wami, tak samo, jak przeciętnym bezdomnym w Carlin.
|
pf same smieci :S
|
Kluska, śmieciu, ogarnij się. Popraw router Neostrady, wyduś pryszcze, odpal Photoshopa i raz dwa marsz do kościoła.
|
Jak się mnie hackowalo? hmm nie wiem pewnie srales ze szczescia tylko pamietaj to tylko gra i kiedys przez hackowanie można sie w życiu potknąc ;) szczerze mówiac mam to gdzieś co się z tobą stanie ale... chce wiedzieć jak to zrobileś dzieciaczku ;) nie wiem też po co się czyta takie tematy, żeby nauczyć się hackowac? postawcie się na miejscu tych co zostają bez kasy ;) nie którym to może i pomoże - odkleją się od tibi bo dla niektórych to już po prostu nałóg, ale kradzież to kradzież kogoś złapią i dostanie po łapach, może nauczy się czegoś, albo ktoś inny go nauczy (hackniety)
Cytuj:
Down Na moje też wpłynie :> Czekam na odpowiedź na moje pytanie ;) |
UP
ta tylko gra tylko kolo se zarobił padne pare set złotych , a jeżeli powiesz że to tylko pixele to popatrz że te pixele to mu doszły na konto w banku ;] |
Cytuj:
hehs |
Cytuj:
Watpie ze to dzieciaczek, bo dzieciaczek raczej czegos takiego by nie zrobil.. Wspolczuje Ci wiem jak to jest bo mnie tez gruchack haknol.. |
Michu
czy ja napisałem ,że to mój cam kurwa? to gruchacka cam wiec ,nie bij plx? |
Jak umie to hakuje. Ktos musi stracic aby ktos sie mogl wzbogacic. i tak nie bylo az tak syto..
|
Michu pewnie mnie pamiętasz, ale owntibia jest wszedzie nawet w zwykłej mp3... Odpala się normalnie, jest wszystko ok, ale jednak potem masz takiego śmiecia na kompie
|
UP
choc ja myśle że keylog w mp3 jest niemożliwy to i tak pamiętam że kiedyś jakaś gruba hackerów (tak to była grupa) zrobiła trojana w filmie w formacie avi (Harry Potter ;p) i pisali że hackneli około 10 000 kompów bo film normalnie działał a póścili go na torrenta ;] |
Widzę, że tutaj sami znawcy. Szkoda tylko, że wirus może uruchomić się wyłącznie z pliku wykonywalnego. Nie da się go wsadzić w żadne mp3, czy tym bardziej .avi -.- ludzie sprawdźcie wpierw czy macie rację, a potem piszcie.
Cytuj:
A hack jak normalny hack. W naturze nic się nie marnuje. Można to nazwać drapieżnictwem. Hacker zapolował i zjadł ofiarę, przez co reguluje liczbę graczy, aby nie było ich zbyt szybkiego i dużego przyrostu. |
Ty to Kubuś masz gadane xD
A co do hacka to wiem jak to jest, bo w ciągu 3 miesięcy miałem 2 hacki (7kk waste plx?) ale jakos sie odbilem. Najwazniejsze to miec na kogo liczyc ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20. |