![]() |
Radio Tibijskie!
Razem z kolegami postanowilismy zalozyc radio tibijskie!
Chcesz expic,skillowac itd. a przy tym sluchac ekstra muzyki...Nie możliwe ,a jednak!!! Wystarczy wjesc w link który podam za chwile i dac Sluchaj teraz sciagniety plik otworzyc w byle jakim odtwarzaczu muzyki np. Winamp. Teraz bedziesz mial 0 nudnych chwil! Godziny nadawania: Od Poniedzialku Do Piątku: Od 17 Do 23! 8o Od Soboty Do Niedzieli: Od 11 Do 23! 8o http://c.wrzuta.pl/wi19952/4204a75c0...eLEYlEn1l&ft=f Zdecydowales sie nas posluchac? Wejdz w ten link:http://tibia.radyjko.net/ UWAGA! Wiadomości odwołane. Jednak... coś nowego:) W niedługim czasie do waszej dyspozycji będzie Tibijski Team Speak! Zmiana Stacji na http://tibia.radyjko.net/ Kupiliśmy także Autopilot teraz tylko czekac kiedy zaksięgują się u nich pieniążki i gramy 24/7!!! 1 | +++Pozdrowienie od Adam wyslane: 2009-02-05 15:42:55 Wynoś się z tym keyem! Błagam was ludzie najpierw ściagajcie! Widac ze kilka ludzi \/ sciagnelo i jakos zadnego keja nie ma;) Jakie nie ogary idzcie sie nie odzywajcie!! Przepraszam za male problemy GRAMY WSZYSTKO co jest muzyka:) Wy wybieracie;p Wydłuzamy GRANIE :D |
To czemu wrzuciles to na forum jak jest do 23?FAILED PLX?
Wy*******aj z tym kejem -,- |
Po 1.
Ściągnąłeś, że wiesz, że to key? Po 2. O co ci chodzi z tym ze do 23? |
ej kurde i co z tego ze do 23?? powiesz mi bo nie wiem sluchales nie mow ok? wogole to sie schowaj dzieciaku najlepiej! ma 5 lat i szpanuje ze umie odpowiedziec...:cup: dla ciebie za to!!
ta na pewno key jak ma 60 bajtow;) Data dołączenia: 09 01 2009 ja pozniej dolaczylem ale nie pisze glopot jak ty!! |
mi tam jak odtwarzam to radio to dochodzi do konca jingla i dalej nic nie leci
ahaa. od 17:00 no to zobacze co tam bedzie. ale pewnie jakas komercha |
Jeśli ktoś potrafiłby dodać keya do pliku pls to analogicznie nie musiałby używać takich oklepanych metod do hakowania.
Co do radia, jaką muzykę gracie? Wpadnę o 19 na wiadomości ;) |
Dlatego ci nic nie leci poniewaz musisz chwilke poczekac;) Muzyka to ogólnie wszystko;p
|
Ja i tak wolę włączyć własną playlistę w winampie :P. No ale jeśli nie macie żadnych złych zamiarów to życzę powodzenia ;)
|
Nigdy złych zamiarów:) Dziekuję!
|
Haha, fajnie się to złożyło - Listen pls xD
Wpadnę;] Troszkę niedopracowane te informacje, ivona (fu) no i to, że cały czas powtarza się ten sam tekst. |
Wiem ze niedopracowane sory. Postaram się zrobic lepiej. Powiedzial bym sam ale byscie wiekszosc nie zrozumieli( wada wymowy:/ ). Na jutro przygotuje lepsze tylko że jak narazie troche mało się dzieje w świecie tibi:) ale podstaram sie ponad 2 min zrobic:).
|
No radio fajne :) Fajna muza, techno rlz :p
|
Jezu porażka.
Wiadomości przez ivone hahahaha you make my day ahh wy krejzole ;] Pomyślcie, nie lepiej jak każdy ułoży sobie liste na winampie, tego co lubi a nie wasze wypociny chujowej muzyki? A o tych wiadomościach to ja wnukom opowiem. :> |
Jak narazie to ty tylko dales zly komentarz... ty krejzolu :>
|
Cry me a river.
@up Chyba może mi się coś nie podobać nie? Lubicie? Słuchajcie, ja wyrażam tylko swoje zdanie więc cicho krejzolqq xDD faaail xD |
Spoko spoko każdy ma swoje zdanie ale ja o tobie nie napisalem porazka;p
|
Bardzo fajny pomysł z tym radiem. Właśnie słucham, ale dla mnie to za lekkie wole coś cięższego, ale wiadomości będe oczekiwać :D
|
Cytuj:
Już ci mowiłem, pisze się made my day a nie make ;X Co do ivony no porażka, lepiej by było jakbyś sam to nawijał xd albo chociaż jakiślepszy program znalazł... i troszkę metalu/rocka by się przydało |
Widze ze sie spodobalo tylko macie rozne gusty wiec postanowilem zrobic stronke a tam 3 rozne kanaly z rozna muzyka co wy na to?
|
@2up
piszem jak chcem bom jestem polakiem kurdwa! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |