![]() |
Gangsters - polska kryminalna gra
gangsters.pl
To polska gra kryminalna w przeglądarce internetowej. Wciel się w postać początkującego gangstera i rozpocznij swoją karierę w przestępczym półświatku, żeby z czasem zostać królem podziemia. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody. Dzisiaj jest premiera tej nowej gry. Myślę że wielu z wam się ona spodoba. Dla mnie przynajmniej grywalność stoi na wysokim poziomie :D |
Yyy.... podróba The Crims?
|
Boże po co wy gracie w gry przez przeglądarki?
|
Mi wystarczy ta gangsta co w klatkach siedzi...
|
Cytuj:
Gra, ogolnie kiepska, zreszta jak kazda przegladarkowa chyba mnie nie wciagla... |
Nigdy nie słyszałem :<
Podróbka the Crims. |
Co wy gadacie, fajna jest. :D Ja właśnie się wbiłem do pierwszej 40 w poziomach!
|
Wiecie kto gra w takie gierki? Frajerzy.
Taka gra to nic więcej jak pogarszanie inteligencji nas młodych ludzi w Polsce. Ludzie zamiast myśleć o życiu, wchodzą w wirtualny świat przestępców i utożsamiają się ze swoją postacią, a myśląc, że w grze jest dobry, uważa, że w świecie realnym, będzie tak samo. Druga kwestia, piękne kobiety? Szmaty, zdziry, to są piękne kobiety? Dają dupy, byle zarobić parę groszy. Porażka. Grałem w GTA, ale w tej grze jest jedna zasadnicza różnica, tam nie ma okrucieństwa, w takim stopniu jak pokazują to media i filmy w internecie. To nie gra jest zła, tylko ludzie, którzy w nią grają i jestem za tym, aby ową grę mogli nabywać tylko ludzie, którzy wiedzą, że to tylko gra, a nie świat rzeczywisty. Pozdrawiam. BaxCrow. |
Cytuj:
Co do GTA, nie mogę się zgodzić z tym, że nie jest to gra z masą okrucieństwa . Jest grą brutalną i zawsze budziła kontrowersje. Nigdy nie kręciło mnie bezlitosne krzywdzenie wirtualnych ludzi, aczkolwiek trzeba przyznać, że cała seria GTA to klasyka. W jedynkę grałem już w wieku 10~ lat, przerzucając się na coraz to nowsze wersje. Nie jestem ścigany listem gończym, moje papiery są czyste, nigdy nie zostałem spisany, nie wyznaję zasady "JP 100%!!111" i nie potrafiłbym z premedytacją skrzywdzić drugiego człowieka. Czy coś ze mną nie tak...? Cytuj:
-Dzień dobry. Tylko ta gra? -Taa... -Ale zdaje pan sobie sprawę, że to co zawarte jest w tej grze to nie świat realny? -<Myśli>... Taa, zdaję sobie sprawę -Ok. <kasuje towar> |
bez przesady, gry nie wpływają tak na psychikę człowieka czy dziecka o co tak martwią się media. Czy to GTA, CS, Gangsters, Thecrims czy inne gry to nie wierze, że ktoś pod wpływem takich gierek wychodzi z nożem na ulicę:P
wychowują rodzice i osiedle a nie gry. |
Cytuj:
Co do wychodzenia na ulicę z nożem.. niestety bywały już takie przypadki i sprawcy przyznawali się, że na ich czyn wpłynęła właśnie gra, mianowicie wszystkim znane i wyżej wymieniane GTA. |
@Grue
Doskonale to ująłeś. Nic dodać, nic ująć. @topic Nie gram, nie grałem i nie będę grać. |
@Aroonia
Mam małe ale :) powiedziałeś, że nigdy nie zostałeś spisany, a zauważ że spisywanko nie musi być za jakieś wykroczenie... Milicja może równie dobrze spisać starszą kobietę bo chodzi tu głównie o to, że gdyby w okolicy był jakiś napad lub cokolwiek to osoba spisana mogłaby być świadkiem, podejrzanym albo poszkodowanym ;> także to, że ktoś był kiedyś spisany nie czyni z niego kryminalisty (sam byłem kilkanaście razy spisany za dziwne rzeczy np kaptur itp) Pozdro ;) @Edit kiedyś będziesz z nimi miał ten zatarg i szczerze ich znienawidzisz ;) bo moim zdaniem strzelanie do kibiców z pistoletów gładkolufowych za przechodzenie na czerwonym świetle to lekka przesada ;> Pozdrro |
@Ze'To
No tak, masz rację. Użyłem nieodpowiedniego słowa, po prostu zawsze kojarzyło mi ono z czymś negatywnym :P. Chodziło mi o to, że nigdy nie miałem zatargów z naszymi szeryfami ;) |
dobra, pograłem trochę, biorę nóż i idę do sąsiada:P lol.
|
zostaw sąsiada... lepiej już zagraj w CS czy GTA, tam masz większe możliwości:P
|
jak mnie nie przestanie wkurzać to:)
|
na jakim serwerze grasz w Tibie?
|
Jak chcesz sobie z nim porozmawiać to używaj PW/GG albo innych komunikatorów, forum to nie czat.
|
Forum jest do dyskusji, no ale ok, nie będę tutaj pytał się o Tibię:/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |