![]() |
Super tylko te ą ę ś ć itp tak nie estetycznie wygląda ale takto super :D
@down Problemo rozwiązany :D |
@Madzia
wiem bo nie chyta ich FFC to musze z przecinków robić ;] |
Pierwszy błąd: "Z kąd"... Yhkm... "Skąd" jak już... :S
Drugi błąd: Słabe światła takie jakieś dziwne i dużo ich :/ Trzeci błąd: Posąg rycerza (zobacz Sobie na jego ramie) Fabuła: Potężna mag chce zawładnąć światem mUYdhSAUDhAUSDHa ! |
OMG... Pl litery beznadziejne i w niektórych miejscach ich nie ma...
Prrrryh! |
Parcik dzisiaj wieczorem lub jutro
pzdr dla MadziulaX |
Podoba mi, ale byłoby lepiej gdybyś usunął te ą,ę itd. bo to psuje wszystko pisze w FFC i nie dawaj tych ogonków ;)
|
Cytuj:
Bo ty masz juz z góry przewidzianą fabułę nie? To prolog więc jeszcze nic tak naprawdę nie wiadomo :) |
Kiepskie światło i kiepska ciemność...
Efekty słabe... prO słaby uczeń dostaje prO Powery? 2 SS głupio kamienie po rozrzucane... +4/10 |
A powiedz mi prosze, czemu splagiatowales outfit Pedzieja? -.-"
@fake Jak narazie zieje nuda, ale zobaczymy co bedzie dalej... |
a który to out ;o?
|
Nawet ładne ;< ale ten efekt "czerwonej energii" mi się nie podoba ;<
|
małe pytanko jak zrobić tą opcję, pokaż pojedyńczy post do spisu treści te hiperłącze.
bo nie chce robic part1 str.178 post. 1 500 100 900 plz help |
W prawej górnej części masz numer posta, np #13. Tam masz link do pojedynczego posta.
|
Mi się efekty podobają, lecz fabuła i "z tąd" dobija mnie jakoś.
|
Hmm, racja nic specjalnego, te przecinki zaaal.
6/10 |
1st part powrót z zaświatów jutro, dzisiaj nie wyrobiłem ;/
|
czekam czekam :D
|
Te efekty są tak strasznie zaniedbane, że momentami nie mogę na nie patrzeć, a te światła to już totalna porażka, jeśli ja miał bym takie w domu to bym sie o ściany porozbijał.
Nie zapominam też o pseudo-polskich znakach, gdzie "ę" wygląda jak "e" z kutasem. Fabularnie też porażka: Idzie sobie typek, wchodzi do świątyni, okazuje się że chce jakiś kamyczek, a tamci mieli go przed nim bronić, ten zabija jednego, bierze kamyczek, a z drugiego robi swojego ucznia. Wciąga niczym narkotyk... "Cykl" przy tym wysiada. Tyle... |
Efekty to takie se... Polskie litery? Leżą i kwiczą. Może i łatwiej wtedy czytac ale zrób je ładniej. Fabuła... nie rozumiem. ;f
No cóż, 4/1O ale nie mówię byś nie robił, poprostu popraw. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |