![]() |
Lubisz skillowac?
Pytanie brzmi , czy lubisz skillowac?
|
Nienawidzę, ale dobre skille to dobry knight
|
Nikt nie lubi, ale co tu zrobić.
|
Jak nie ma noobków, którzy ciągle ci wybijają Slimy, to skillowanie może być przyjemne. A jak ktoś ci ciągle przeszkadza, to skillowanie jest męką.
K.Jay |
Raczej nie lubię, chociaż czasami jak najdzie mnie ochota i server nie jest przeładowany to mogę poskillować.
|
Ja lubię skillować ale tylko pallem i ryckiem. :p
Jeżeli nie ma n00b'ów, którzy wybijają to jest fajnie. :) #DOWN Wow, jakiś Ty fajny mogę Cię dotknąć ? Plxplxplxplx!!!1111oneoneoneone |
Ja lubie skillować ;]
Jak palem mam kamienie to jest przyjemnie |
Cytuj:
|
Hello !
pomyłka !!!
|
Są 2 pozytywy skilowania ;D
1) lepiej się expi 2) można np odrobic lekcje w tym czasie xD niby szkoda czasu ale jak się go ma na tyle mało, że sie nie da poexpić dla zabawy to trening jest wskazany ;) |
Czasami lubie sobie poskillowac. Jest to pewnego rodzaju "odpoczynek" od expienia.
|
Oczywista sprawa, że nie lubię trenować !
jest to strasznie monotonnym zajęciem, lecz jeżeli podjęliśmy się gry taką profesją jaką jest Paladin czy Knight to rzecz jasna, że wypada poświęcić chwilę na udoskonalenie umiejętności... |
Nienawidzę i tyle.
|
zalosny jest ten temat.
jak nie masz pomysłu to nie zakladaj takich beznadziejnych tematow!X( @topic raczej nikt nie lubi skillowac...gapic sie jak co 10 minut idzie 1 % -.- bezsensowne jest to pytanie... |
@up
Wiesz że niektórzy lubią? Nie podoba ci się temat? Nie wypowiadaj się... A z swoim " -.- " idź do kumpli z piaskownicy , widzisz by ludzie nażekali na temat? Problem jest ci sie przymknąć? Jak tak to idź do lekarza |
KTos tam up dobrze powiedzial :). Skillowanie to dobry odpoczynek od expienia. ;) Ja np. nie moge expic pare dni podrząd... Dobry wyjsciem jest wtedy dobicie paru skilli ;P.
*Tak sie pisze podrzad? :D |
Cytuj:
Cytuj:
A co do nienawisci do skillowania, wyniki sondy mowia same za siebie."-.-" Cytuj:
|
Skilowanie to nudy. Twoje tematy też mi się nudzą..
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |