![]() |
42 Druid - Gdzie expić?
Gdzie expić drutem na 42lvl? Wale z rugi śmierci albo lodu. Żeby nie było dużego waste. Tam bp manasów może byc. Facc. Mam 50mlvl. Więc walenie z HMM to nie problem. Wiem o przyklejonym ale tam odpowiedz trudno jest dostać. Eq: Crown Helmet, Crown Armor (jeszcze z przed update), Knight legs (też ;p), BoH, Dragon Shield.
|
guardy ? nie wiem czy of na -1 ; p
|
Zacznijmy od tego, że musisz sprzedać crown armor i knight legs, bedziesz z tego mial ok. 17k wiec starczy Ci jedynie na focus cape/blue robe i plate legi. Za kasę która Ci zostanie kup trochę mf i jakieś runki (najlepiej gfb/avalanche). Potem możesz śmiało iść na dwarf guardy, cyclopy (wszystkie rodzaje), minosy i dc (bandity, wild warriory itd). Kokosów tam nie zarobisz, ale zawsze coś. Bez pacc nie licz na żadne rewelacje, gra druidem/magiem bez premiowanego konta mija się z celem :(.
|
Kris
Cyce z stalagmite i terra rod. nie polecam tej od 36 bo zjada mane strasznie.
kup b robe k legi zamien na p legi i kup lepsza tarcza vam/demon szield to podstawa i najwazniejsza sprawa. Jak czesto padasz to lepiej vamp. jak kupisz vamp to crown helmet mozesz sprzedac kupic bp potow i zrobic HOTM quest |
guardy, of, dragi, cyklopy poh/mount stream, tomb mount stream
|
I po co mu odpowiadacie? Jest przyklejony temat!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |