![]() |
SKillowanie
Witam wszystkich.
Oczywiście szukałem Opcją SZUKAJ ale nie znalazlem tego czego mnię Interesuje. Mianowicie mam Knighta skille 48/48 eQ:dsm g legs rg mms boh axe. I czy mógłbym skillować juz na monku na non_pvp ? Oraz Gdzie znajde takowego monka najlepiej z ratem lub czymś innym słabym.Jeśli można prosiłbym o mapkę :) ew. czy dokupic coś jeszcze do eq ? do wykożystania jest 50k to Poty lub coś innego to nie problem. Za szczerą odpowiedż dziekuje niezmiernie miło.:) @Topic zapomniałem dodać to 14 lvl 3 Mlvl Jeśli to do czegoś posłuży |
toż to lepiej na slime idź
|
.......
Ale slime skilluje ale odejść nie można bo to zara trza zmienic a tu hita za 50 + walnie wiesz.Dlatego Prosze o respawn monka
|
Cytuj:
|
Mnie, na 98 shieldingu i eq takim jak twoje, monk potrafił uderzyć za 100+, więc jest to absolutnie zły pomysł, abyś skillował na monku.
|
Tak jak koledzy wyżej, proponuje ci iść na Witches Swamp tam koło dwarf bridge, lurnąć slima na poziom 0, i tam gdzieś stać. Ja na skillach 85/85 z eQ lepszym od twojego, na monku spokojnie stać nie mogłem, a jeśli już tak bardzo chcesz sie sam przekonać, to proponuje wybrać się na MOLTS, chociaż na non-pvp trudno będzie ci tam znaleść wolny spawn...
|
ThX
zamknięcie tematu
|
Monk. Nie.
Slime. Nie. Poczciwe Dwarfy, Larwy [jeśli masz PACC], Rotwormy. Podczas treningu potwór skilluje z tobą, czyli po paru godzinach możesz obrywać, tak, że będziesz musiał zużywać poty, aby nie paść. Ja przy skillach 80/80 po 2h treningu ze slimem, obrywałem po 60-90. Od monka już po godzinie obrywałem po 100, także, to zły pomysł. Dwarfów, Rotwormów czy Larw jest bardzo dużo, więc możesz je szybko zmieniać i wskaźnik skilla potwora nigdy nie urośnie za wysoko, więc skillowanie stanie się o wiele przyjemniejsze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |