![]() |
Orc Raid na Azurze
|
Padłem ze śmiechu :)
|
spongebob ale lipe zalapal:P znalazl sie w zlym miejscu i zlym czasie
|
ludzie...spac ;D
@film ładnie się złożył. ale widze ze byl przygotowany bo w dp juz aol czekal ;d |
@up
wlasnie dopiero co wstalem cos lipny ten rajdzik |
Mógł UE, to by gówna zabił i uciekł.
|
Myślę, że gdyby nawet walnął ue to wiele by nie zdziałał, bo warlordow na strzała nie ściągnie a wokół niego trochę ich było
Tyle: http://i422.photobucket.com/albums/p...r/ORC_RAID.jpg |
peszek, się wpakował ;o
|
Na mas frigo znikł by ten cały syf a od dwóch warlordów które przy nim stały na pewno by jakimś sposobem uciekł takie jest moje zdanie. Ta utama go zabiła wg mnie gdyby stał na hp i leczył się sio zdążył by zdmuchnąć ten syf mas frigiem i by uciekł, ale spanikował wrzucił utamke i nie dał rady.
Ździwiłem się też troche, że ziomek na świecie pvp totalnie nie miał uhów. Nie raz uhy na n-pvp uratowały mi dupe, a na pvp to podstawa. Zaraz pewnie będą komentarze, "że gram na n-pvp i co ja mogę wiedzieć o światach pvp. Nigdy nie miałem pewnie wyższego lvl jak 20 na pvp i kozacze", ale swoje wiem. |
Cytuj:
|
@2up
Bez utamki to by go na combo zestrzelili. @Ale fakt, mogl walnac WoN to moze by uciekl chociaz. Byl na pewno zaskoczony, bo sam pisal koledze, ze myslal, ze ten spawn jest dalej. |
Cytuj:
|
Tylko ze wy wszyscy macie przygotowany plan na kazda okazje i zawsze wiecie co robic.. Koles sie przestraszyl ze nagle tyle orcow sie lognelo i logiczne ze mial malo czasu do pomyslenia...
|
no w sumie keidys tez poszedlem tam na taki rajd, nie bylo nikogo w poblizu to ja dalej poszedlem i znalazlem sie w identycznej sytuacji xD [dodano] nawet w tym samym miejscu padlem xD
|
Cytuj:
|
Panika ok. Ale leczenie sie na utamo vicie exura? :cup:
|
/\ bo nie chcial pasc odrazu po skonczeniu many, przyjrzyj sie i zobacz ze jak wlaczyl utame to mial red hp
;p |
Cytuj:
A tak na poważnie to było do przewidzenia więc ja bym tak sobie nie stał po drugim ataku. Kiedyś byłem online jak akurat atak był no i oczywiście wszyscy boją dupę przy słabszych orcach, ale jak padły to wszyscy wyłażą po loot i jak pojawiły się zerki i lidery to kilka osób od 40 do 60 lvli padło. Z jednego spadła demonka i rh, z reszty syf ale wszystko im oddałem bo mi się żal zrobiło :-) |
Cytuj:
|
Dobrze, że utamke wrzucił, ale od razu po utamce powinien rzucić mas frigo i kierować się na wschód, a on wrzucił utamke i zmarnował pare sekund na exurkowanie się. W tym czasie stracil większość many
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44. |