![]() |
armageddon spell
jak myslicie kiedy dadzom i czy wogule dadzom do gry czar armageddon wiem o nim bo na wiezy w edron na samej gurze jest taki napis "The one and only Armageddon spell. Sorry, we're currently looking for a new teacher"
jak myslicie kiedy wprowadzom go do gry i czy wogule wprowadzom ??? |
Może on jest po to,zeby ludzie sie podniecali i czekali az wprowadza?;)
Ot taki se zarcik:D |
"we're currently looking for a new teacher"
Przetłumacz sobie i przemyśl wnioski. Btw. skąd my mamy to wiedzieć. Nad dzinem pracowali pare lat mimo tego, że był już gotowy. A zanim stworzą nowy czar to może troche minąć. |
"we're currently looking for a new teacher"
Przetłumacz sobie i przemyśl wnioski. wiem co to znaczy tylko ze ten napis widzialem juz od jakiegos czasu dlatego postanowilem po updatcie zobaczyc czy cos jest i nie ma |
nie wystarcza ci exevo gran mas vis?
|
Cytuj:
Taki spell mógłybyć runiczny - czyli także do wykorzystania przez druida. Oczywiście zadawałby mniejsze obrażenia niż UE, ale byłby na podobnych zasadach (chodzi mi o powierzchnie na jakiej zadziała) |
Pewnie nigdy nie zostanie wprowadzony. Za bardzo zachwiał on by grę, gdyby sorce dostali coś mocniejszego od UE.
To bez wątpienia żart. A hasło "Sorry, we're currently looking for a new teacher" sugeruje, że nauczyciel był, ino już go nie ma, więc jak sądzę ucząc jakiegoś ucznia przypadkiem użył go ;) |
Ten czar jeśli miałby być wprowadzony topo nazwie sugeruję że miałbybyć lepszy.
|
Armageddon
hmm... calkiem niezly pomysl :P gdyby go wprowadzili to co chwileczke byl jakis deszcz meteorytow, trzesienia ziemi, huragany....ale o tylko fantazja....po tym sorkowie by rzadzili w calej tibii :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:30. |