![]() |
Gdzie kupić "Magic Light Wand" ??????
Magic Light Wand
Opis : Daje ¶wiatło na 52 minuty. ¦wieci troszkę mocniej, niż pochodnia. Wypada z : Dwarf Geomancer , Mummy , Ancient Scarab Komu sprzedać Od kogo kupić Miasto NPC Cena Haroun 35 gp Miasto NPC Cena Haroun 120 gp Mam pytanie odnosnie tego przedmiotu: gdzie go do cholery można kupić?! Przeszukałem wszykie miasta na stronie tibia.pl i wynieka że taki NPC nie istnieje ;( Z góry dziękuje za odp :D |
WTF??!!!
Chocby na kanale trade.... lol magic light wand mozna tez zdobyc z pewnego questu kolo venore ale wiecej ci nie moge powiedziec jak cos to na gg:7185582 |
Cytuj:
|
@up
lol :p Chyba tylko to mi pozostaje :D A może ktos by poradził jaki¶ typ "o¶wietlenia" dla druida bo many nie chcę marnować B) Może lamp +oil ?? |
Cytuj:
lol |
Cytuj:
@up nie zawsze jest na Trade. |
@upup jedno slowo big lol
u tego npc mozna kupic za 120 gp jak Ty kupujesz taka rozdzke za 60 gp to ja jestem swiety mikolaj.A moze on nie chce kupic 1 rozdzki a ze 50? msl czlowieku czy on zadal pytanie czy kupic mlw na trade czy od npc? NIE |
Cytuj:
po 1 na trade bardzo czesto sprzedajom bp of mlw pz pewnosciom taniej wyjdzie 50 mlw po 60 gp niz 50 mlw po 120 gp LOL po 3! watpie by kupowal 50 mlw......... Wielkie LOL |
po 1 nie sprzedajom a sprzedaj±
po 2 o co Ci chodzi kolo sie pyta gdzie jest ten Npc a Ty wogole zboczyles z tematu,mowiac zeby sobie na trade kupil.lol eot |
koniec klopotu
hej, ty, co chce kupic msw!! zaloz se postac na eterni, przyjdz do dp do venore, jak zalapiesz sie jak bedzie malo n00bow to bozbierasz z ziemi z 10 sztuk
raz robilem free items party to jak dalem to dla 12 lvla to on to wyrzucil (0_respect), ale ETERNIA RULEZZ |
a nie laska poszukac?
|
tak, MLW to laska :P
a jak to jest na wyspie dla PACC a on ma FACC i będzie szukał a i tak nie znajdzie :/ (ja sam nie wiem gdzie to jest więc sobie gdybam :P) |
ludzie plx, skoro nic nie wiecie naa ten temat to się nie odzywajcie. Niech kto¶ kto wie napisze MˇDREGO posta z opisem miejsca gdzie jest ten NPC i zakończy ten temat. też się zastanawiałem gdzie ten NPC jest bo przydaj± mi się w kopalniach lmw. Ale chciałbym kupic cały backpack, a nie co 52 minuty pół godziny szukać sprzedawcy.
|
nie prosciej kupic sobie Torchy ? :] bierzesz bp torchow i idzesz a nie sie bawisz. Albo po porostu piszesz na trade BUY ALL MAGIC LIGHT WANDS !! i powinni sie zglosic ludzie :) Ewentualnie mozesz uzywac tibi gg, najlatwiejszy i najtanszy sposob, jednak najniebezpieczniejszy (ban,keyloger itp)
|
Cytuj:
btw. napisalem "laska" bo nie lubie polskich liter |
najlepiej wbic 20 lvl i isc na dezerta z niego jest 10k i magic light wand dezetrt jest jest na pustyni 8o :o :D :( B) :cup:
|
Cytuj:
nastepny geniusz: Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:39. |