Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe światy Arcania i Jamera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20636)

Dr. Omader 22-12-2004 18:18

Nowe światy Arcania i Jamera

Zostały właczone 2 nowe światy Arcania i Jamera. Są to normalne światy z włączona walką PvP.

Arcania jest zlokalizowana w Niemczech,
Jamera jest zlokalizowana w USA.

Limit graczy online został ograniczony przez CipSoft narazie aby unknać ogromnych tłumów ludzi na expowiskach. Narazie mogą się zalogować tylko posiadacze PACC. Gracze z kontami darmowymi będą wpuszczeni w niedługim czasie.

tibia.pl życzy wam powodzenia na nowych światach...

Solegu 22-12-2004 18:24

2 Nowe Swiaty

Hehehe, fajnie, znowu 2 nowe swiaty, tylko mam dylemat, zostac na mojej Antice,gdzie eq jest za grosze, czy przeniesc sie na nowy swiat, gdzie zeby kupic knight arma trzeba byc milionerem? :)

Pantryk 22-12-2004 18:25

No i nareszcie nadszedł oczekiwany przez pół forum niemiecki PvP. Tym razem się tam nie pacham xD. Zostaję na Hibernie.

Leweracja 22-12-2004 18:30

to jest wlasnie rozumowanie cipow zamiast zrobic większą mape i nowe expowiska to robia nowe swiaty ...

Dr. Omader 22-12-2004 18:33

Prosze nie spamowac kto idzie na jaki swiat na forum!

Wszyscy maja gleboko gdzies to gdzie ktos idzie...

Takie posty beda odrazu kasowane a autorzy karani!

Cytuj:

to jest wlasnie rozumowanie cipow zamiast zrobic większą mape i nowe expowiska to robia nowe swiaty ...
ROTFL!
A co dodali tydzien temu~?
Wlasnie nowe expowiska...

xemmoe 22-12-2004 18:33

Światy powstają bo graczy przybywa!!

Ponad połowa wszystkich światów powstała w 2004 roku.

To chyba raczej dobrze... :)

Caspius 22-12-2004 18:35

Oj, zacznie sie pg... Ciekawe ile nocy nie przespie przez te nowe servy :D

Dan the Automator 22-12-2004 19:11

*points at Arcania*
Nareszcie jakaś fajna nazwa ;-)

K-ostry 22-12-2004 20:46

heh... w ostatnich miesiącach CipSoft wziął się mocno do pracy w stosunku do nowych Serverów. Życzę dobrych Leveli na nowych serwkach:D

Zygfryd 23-12-2004 15:05

@Offtopic:

Heh... dopiero co było 5 stron do przeglądania a tu 1 nagle :D (gz dla modka za wyczyszczenie tematu :P )

@Dobo:

A gdzie Twój stary avatarek?? Tak bardzo mi się podobał :]

@Ontopic:

Tyle osób miało pretensje do CIPów o to, że zrobili update, ale bez nowych serwerków... Widocznie chcieli zrobić prezent pod choinkę :D Ja jednak myślałem, że dadzą po 2 albo cuś, bo juz dawno nie było PvP w Niemczech.

Przed chwilą patrzyłem na online na tych światach i na tym amerykańskim jest jak do tej pory 16 lvl i wieeelka rodzinka, która być może opanuje narazie serw... zobaczymy :) . A na tym niemieckim świecie jak do tej pory jest 13 lvl i nie zauważylem jakiś większych familii, tylko chyba 1 małą, także jeszcze nic nie wiadomo.

Życzę powodzenia w grze na nowych i starych światach :)

Z~

Tavojoxa 23-12-2004 15:51

spox

bardzo fajni ze Cipowie robia nowe swiaty... moze nie bedzie tyle ludu na securze :D
Ps. śmiesza mnie nazwy serwerow... wszystkie koncza sie literka "a"... hehe :]
__________________________________________________ _______________
Brave Savgif :mag:
lvl: 20 mlvl: 25
Secura... rulez!!!

Polak ziom 23-12-2004 16:31

ostatnio juz powstaly 2 nowe serwery pythera i jakis tam jeszcze powiedzcie mi po jakim mniejwiecej czasie udostepnili pythere dla facc ?

RoB 23-12-2004 19:44

Znowu pacc

X( ... znowu miasto z paccem... X( wkurza mnie to ;( cały czas powstają nowe miasta ale wszystkie z paccem... X( ;(

Qrczaq 23-12-2004 20:27

ó

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RoB
X( ... znowu miasto z paccem... X( wkurza mnie to ;( cały czas powstają nowe miasta ale wszystkie z paccem... X( ;(

eh, miasto z paccem, szkoda ze cie to wkurza ale mnie wkurzaja tacy ludzie jak ty ; o a tak pozatym to nowe "miasto" pozniej bedzie dla FACC :baby:

Tor 23-12-2004 20:45

:)

hm, nowe światy nie spowodują że będzie większy luz
tylko, że coraz więcej ludzi będzie grało w Tibię
hm, zastanawiam się, jaka będzie ostateczna liczba światów i czy jakaś taka jest...

pozdrawiam

Polak ziom 23-12-2004 21:01

kiedy oni wreszcie otowrza te serwy dla facc ? oby nie tak pózno jak 2 poprzednie serwy (po 7 czy 8 dniach) ja bym juz chcial pograc na Arcani ;)

RoB 23-12-2004 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qrczaq
eh, miasto z paccem, szkoda ze cie to wkurza ale mnie wkurzaja tacy ludzie jak ty ; o a tak pozatym to nowe "miasto" pozniej bedzie dla FACC :baby:

Spoko jeśli masz pacca to możesz sobie pofazować ale ku... zrozum ludzi którzy go nie mają... :crusader: :crusader: jak k.. chcesz to sobie idz na świat z paccem a nie bedziesz sie p.zyp.er.dalał do innych ludzi

Gumez 23-12-2004 22:28

Cieszę się razem z wami... ale jedno mnie dziwi... napewno z kazdym serwerem nie przybywa 850 nowych graczy... wedlug mnie za jakies 10 nowych serwerów xD liczba graczy rozłoży się tak... że będzie loozik x)

btw: Pozdr dla DoBa xD Przeczytaj nowy KoMiX z udziałem Bałwanka x)... "Wigilijny wieczór"

Tor 23-12-2004 22:51

:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polak ziom
kiedy oni wreszcie otowrza te serwy dla facc ? oby nie tak pózno jak 2 poprzednie serwy (po 7 czy 8 dniach) ja bym juz chcial pograc na Arcani ;)

Właśnie problem w tym, że potem cała hołota (bez urazy :) ) rzuci się na serwer i nie będzie można się wbić na rooka, a na maine pusto będzie

cóż, tak bywa...

MeDo c.O.x 24-12-2004 00:37

Fajnie ze powstaly nowe servy ale szkoda ze cip-owie ustawili limit bo juz sie wbijam 2h i jestem na 100 miejscu wkur**c sie mozna :/. O Dobo widze zmieniles avatar na jedno okiego bałwana z kosmou zrobionego z kosmicznego smalcu :D komiksy ze Svenem RoX

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24.