![]() |
13 piątek - czy jesteście przesądni?
Jak wam mija dzisiejszy dzień? Baliście się dziś wychodzić z domu? Czy jesteście przesądni?
|
Hah, nawet nie zwóciłem uwagi że dzisiaj piątek 13... Trzeba tylko kupić trzynaście czarnych kotów i nieszczęście murowane no nie? xD
@top Ja tam nie wierzę, że piątek 13 przynosi pecha. To zależy: Jeśli wydarzy się coś pechowego, to piątek 13 przynosi ci pecha, a jak dzień mija jak każdy to jest ok, i to nieprawda, tak właśnie ludzie myślą. |
Cytuj:
|
to jest wymysł ludzi tak samo jak Bóg, Mieszko 1 i nie narzekająca kobieta ;> ludzie lubią tragedie... podświadomie kochają słuchac jak gdzieś tam jest huragan, w afganistanie zginęło 22 ludzi a w Australii kolejny zamach terrorystyczny ;>
osobiście nie wierzę |
Samo myślenie o tym, że dzień może być pechowy sprawia, że ten dzień może się taki stać : P. Polecam artykuł "Magiczne myślenie", autorstwa jednego z profesorów z SWPS.
@edit. Albo chociażby to: http://pl.wikipedia.org/wiki/My%C5%9Blenie_magiczne, trochę skromnie i głupio opisane, ale ujdzie. |
dzisiaj miałem egzamin na opiekuna kolonijnego i myślę ,że 13 w piątek pecha mi nie przyniósł B) narazie
Dałn: przez całe LO miałem 13 numerek i częstotliwość pytania tego numerka była powyżej przeciętnej. |
A ja mam 13 numer w dzienniku, i co? : <
|
Dla mnie jest to piękny dzień. : ***
Ferie: D! |
Ja se z samego rana zwalilem konia zeby nie miec pecha... ale to nie pomoglem bo akurat gdy sie spuszczalem weszla mam i dostala sperma az wyleciala za dzwi... ;/
|
Nie wierzę. A chyba powinienem, bo coś mię w plecach pierdolło 0o...
|
Profilaktycznie przespalem caly ranek budzac sie o 13. Kto wie ile zlego mnie dzieki temu ominelo....
|
Urodziłem się 13, rok temu urodziny wypadły mi w piątek trzynastego, nie umarłem. Taa ten dzień musi być pechowy =0
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Według mnie topic jest żałosny jak news o walentynkach w tipi. Cytuj:
|
Ja zawsze w Fri 13th mam niesamowite szczęście. U mnie wszystko zawsze jest na odwrót. : ) Uwielbiam ten dzień.
|
Dlaczego to nie może być 3 wtorek albo 21 sobota? Przesąd głupi jak każdy inny.
|
moje króliczki... :<<
|
urodziny mam dzisiaj, ogolnie sympatycznie jest poki co =P
|
Lol, to dzisiaj ? :D. To już wiem czemu w siatke dziś przegraliśmy xD
|
Imo dzień jak każdy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |