![]() |
Sorcerer, kilka pytan
12 Sorcerer, pacc. Gdzie szybko nabic 30 lvl, prosze o jakies dokladne miejscowki, dodam, ze mam pacca, moge zwastowac okolo 50~k. Z gory Dzieki.
|
Kupujesz manasy i jedziesz z flamem na tombie.
|
Spróbuj najpierw larvy potem minosy albo tomby.
|
Cytuj:
Z flamem na tombie będzie miał 5k/h bo z flama w crypty po 20 bedzie klepał,już lepiej iść na larvy/roty darashia a od 20 peninsula tomb -2,jak wbijesz na peninsuli 35 lvl możesz iść na dragi yalahar [będzie profit] a z fartem wyjdziesz na +,od 50 chodzisz na stone tomb za tp -1 i czyścisz wszystko z GFB. Dziękuje. |
Cytuj:
Najopierw dobijalem lvl na flama na minoskach a potem tomby z flama i ja walilem po 60/70(trenilem sporo mlvl) |
Cytuj:
@Top. Jest dużo poradników, nie ciężko poszukać, ale skoro już piszę tego posta to napiszę, że ja zawsze 8-20 wbijałem roty na darashii, ew od 17+ lvl można iść na roty na liberty bay. Kiedyś na samej darashii w wakacje udało mi się w 10 godzin wyebać z 8 na 19 ręcznie ;x |
Cytuj:
Musiałbyś mieć 45-50 mlvl żeby na 13 lvl walic z flama po 70 co jest raczej nierealne,ja swoim 60 edem z 51 mlvl wale po 110~ więc odpuść sobie plx,a mlvl jaki może miec? 4-5 -.^ A pozatym mlvla sie nie treni bo szkoda czasu,wpada przy expie >.< |
No to ja marnowalem czas nabilem 26 i w ghoule(wrazlewe na ogien) hity 55/70
|
Cytuj:
|
M lvl mam 11 w razie watpiliwosci
|
@Mr. Punisher
ale żal mi cie ;| ghoule są wrażliwe na ogien, ja na 46 sorcu waliłem w nie zawsze po 100 czyli brałem je na hita a co do cryptów to one nie są wrazliwe na ogien ale hity po 20 z flama? to ty sie nie pogrążaj czlowieku, sry "jebany noobie" ;d zastanow sie co piszesz ;] |
Cytuj:
Duzo mnie obchodzi ze 46 sorcem waliles po 100,idz 13 sorcem z flamem na crypta i zobacz, po ile bedziesz walil kozaku.Max hit bedzie 30~ a sredni to 25~więc nie odzywaj sie jeżeli nie wiesz,a to że mnie obraziłes swiadczy o tym ze masz nie więcej jak 12 lat. kkthxbye |
Cytuj:
kkthxbye |
Cytuj:
|
Cytuj:
kkthxbye @up Miało być 14 >.> a pozatym na 7.5 flam mort vis byl od 12 -.- |
@punicher:
Zero wiesz a ciagle sie odzywasz. jak nie wiedsz nic na temat i podajsz zle informacje to wypad stad. thx&bb Poza tym odrabiane soula na ghoulach jest oplacalne bo czasem poleci life ring a kasy tez sporo i starczaja ghoule do 84 lvla. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A i PACC miałem więc znowu ci nie wyszło. |
Cytuj:
Ja jestem osobiście za puincherem bo najlepiej tu gada!! Rób jak on mówi |
UP on napisał ze starczają, a nie że bije się je na 84lvl...
poza tym przestańcie tutaj spamować... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52. |