![]() |
Lista spyow Arcanii
Chcem tutaj abyście dawali nicki ludzi którzy byli spyami. Wiadomo SPY= DONOSICIEL=FRAJER i z takimi ludzmi nie wolno wspołpracowac. Wogle jak mozna rozmawiac z takim człowiekiem.. wogle jak mozna takie coś nazwac czlowiekiem
A o to lista: 1. Panov 2. Leszczu Dragonbreath 3. Yamha 4. 5. 6. 7. itd itd B) Podałem tylo tych 3 bo reszta których mam nicki nie jestem pewien czy byli spyami więc nie chcem ich równac z gównem :) |
SPY to jest szpieg czyli nie donosiciel ani frajer.
Polecam korzystanie ze slownika. |
jednak w tibii szpieg a donosiciel mozna uznac za to samo, a frajer bo ktos kto 'szpieguje' jest frajerem, wiec polecam pierw pograc a potem sie udzielac
|
Szpieg = Donosiciel = Frajer = Śmieć i chyba wszystko jasne ? :)
|
Byc szpiegiem nie oznacza byc donosicielem ...
przyklady : a) Jasio widzial jak malgoska o'dala kielbache kosmitom -Jasio donosi matce i goska ma hunta- frajer -Jasio nie donosi - normal b) Jasio ma wojne na piaskownicy. Jego pr0 ziomy wyslaly go do "wrogow" z sąsiedniego podworka/sąsiedniej piaskownicy zeby zdobyl info o "nieprzyjacielu" -Jasio szpieguje - normalne ... na wojnie wykrada sie info o wrogu ! -Jasio olewa swoje podworko leci do tych drugich i mowi im o tamtejszych planach - donosiciel [?] ^^ |
Cytuj:
Co do punktu B to powiem że Jasio robi się frajerem w oczach "nieprzyjaciela" . Jasio ma jeszcze opcje nie zgodzić się na szpiegowanie i taka sytuacja jest dla niego najbardziej komfortowa. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:09. |