![]() |
Znaczenia waszych imion ?
Z kad się wzięły znaczenia waszych imion (lite ninja) z Naruto:p .
|
co?nie wiem o co mu chodzi o.o
|
Rail Chris - (Rail - stacja) (Chris - krzysztof) ?Krzysztof stacja? ?Stacja krzysztofa?
Wzioł się z nienacka... |
Cytuj:
|
A,mialem gildie Blessed,dodalem do tego swoje imie i tyle. Wiecej powiedziec nie moge bo tak ;x
|
Moje imie postaci wzieło się z suggestowanych imion i oznacza że jestem zbyt leniwy by samemu wymyślić...
głupi temat |
Moje imie to Poborowy, chyba każdy wie z kąd się wzięło.
|
Aeglos Thurin. z Tolkiena;) nie chce mi sie opisywać znaczenia, jak ktoś czytał to zrozumie:P
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie pisze się z kad, z kont, z kond, s kont, s kond, zy kąt, skąt tylko SKĄD |
Ten od forum(w Tibii też, tylko że w Tibii mam inne) wzięło się od wzięcia paru spółgłosek i wrzucenia pomiędzy nie paru dobrze pasujących samogłosek. <kropka>
|
Jak miałem nick Zbycho to po prostu jakieś imię mi do głowy wpadło. :p
Teraz Syfors pierwsze co mi do głowy wpadło chyba z jakiejś karty Duel-Masters czy jak tam. :2handed: |
adas pogromca trolli - moje imię + miałem być zabójcą trolli
|
Cytuj:
|
Up:
Cięta riposta. ;P Topic: Skąd? Znikąd. Szukałem jakiegoś niebanalnego nicku i powstał Lin Ko. ;) |
Z wielkiejol.com
Dolcu - rocznik 1980. Przygodę z muzyką rozpoczął w 1999 roku, kiedy to stworzył swoje pierwsze kompozycje. Początkowo jego utwory były oparte głównie o sampling. Z biegiem czasu jego styl ewoluował i obecnie w swoich produkcjach główny nacisk kładzie na partie instrumentalne. Jego specjalność to brzmienia rodem z zachodniego wybrzeża Stanów Zjednoczonych. To bez wątpienia jeden z pionierów takich brzmień w Polsce. Oprócz roli producenta w latach 2001-2004 prowadził regularne imprezy Hip-Hopowe w Myśliborzu. Do ekipy Wielkie Joł przyłączył się w drugiej połowie 2007 roku. |
Lord Roger
Lord Roger
Roger - Od Aktora Rogera który grał w filmie "James Bond" Lord- Pan , Władca , Przywódca. Czyli Pan ,Władca ,Przywódca Roger. |
Watpliwy/Watpliwa/Watpliwosc
od emocji jakie często towarzyszą tej grze ;) |
To jedziemy:
Elderefi: Elder Refi złączone(EldeRefi), przyszły drutek Royal Destroyer Refresher: zajęta większość, wymyśliłem szpanerski nick z Refresher Lucyfer Refi: Zajęte, spodobało mi się takie, to biorę(Magowie zawsze kojarzyli mi się z ogniem, wziąłem lucyfer) |
Wszystkie moje nicki wymyśliłem spontanicznie i nic nie znaczą :>
|
Cytuj:
Rail - stacja? hello? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |