![]() |
Nowy przedmiot na Rookgaardzie.
A czym jest ten nowy item?
Co trzeba zrobić, by go mieć? 17:20 Eldryzif [73]: Hi 17:21 Lee'Delle: Nice to see you, Eldryzif! Ask me for a trade if you like to see my exclusive offers. 17:21 Eldryzif [73]: Football 17:21 Lee'Delle: Do you want to buy a football for 111 gold? 17:21 Eldryzif [73]: Yes 17:21 Lee'Delle: Here you go. Wymagania: PACC 111gp Komentarz: Róbta mecze, bawta się ile chceta. @down Do kosza/wody. |
A co zrobić z nią po meczu...
|
o0 nice nie wiedzialem xD
|
Ej a to padem idzie sterowac? ;o ktorym klawishem sie podaje?
|
Jeszcze zróbmy system Simsów w Tibi... Nie no ja wiem, że na Roku się nudzi ludziom, ale można inaczej dodawać "świeżości" wyspie nowych...
|
Cytuj:
|
Istnieje jeszcze piłka plażowa.
Znaczy taka do wody chyba. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a kredki do malowania po szarych scianach rooka? potem beda spraye i kto ladniejsza grafe narysuje wygra pacc na pol dnia itd...
|
Rookowskie skateboardy, snowboardy, samochody z hydro, samoloty, motocykle i jeszcze najlepiej pociągi! Gdzie to wszystko?! A outfit mafii? Przenieśmy Tibie do czasów współczesnych!
|
Cytuj:
Ludzie, ogarnijcie się. Przecież to tylko piłka, która dodana została najprawdopodobniej nie dla samej rzeczy, tylko dla meczy, które bardzo często odbywają się na Rookgaardzie. |
Pomijam fakt, że piłka jest bardzo starym itemem i na mainie wam chyba nie przeszkadzała. Poza tym piłka nożna (tak, wiem, piłka wyglądała inaczej) jest starym sportem.
Cytuj:
|
Cytuj:
*Handegg - zwany inaczej Amerykańskim Footballem, skoro normalni ludzie kopią stopą (foot) zaokrągloną piłkę (ball) to amerykańce biegają trzymając w ręku (hand) jajo-piłkę (egg) ;) http://pulverizando.files.wordpress....01/futebol.jpg @TOPIC Po co to dalej drążyć.... |
Och moderatorze co za okropne brudasy, co za okropne brudasy.
Nieno ale tak serio to zróbcie temat "Zmiany na rookgardzie" przyklejcie go i macie problem z głowy. Tam będzie brali i wrzucali to co nowe na rooku. @Topic Tak jak mówił Pan Klocek tematu nie trzeba dalej drążyć |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57. |