![]() |
przeczytajcie moj nick, slyszalem ze jak ma sie tryb offline to som mnoiejsze lagi, czy wie ktos moze jak zrobic tryb offline, slyszalem ze na outlbooku da sie zrobic, ale nie umiem jak, i przy okazji mam windowsa me i wstandardowego internwet explorera, sry za bledy :P, ale licze na szybko odpowiedz
|
Hmm. Albo coś namieszałeś, albo ktoś se z ciebie jaja robi.
Tryb offline to inaczej bycie rozłączonym z internetem. A gdy jesteś rozłączony, to wogóle nie możesz grać, bo Tibia to gra wymagająca połączenia. Bez połączenia... no, w sumie lagów nie ma, bo wogóle nie grasz, a żeby móc mówić o lagach, musi być jakiekolwiek połączenie. Ale żeby zmniejszyć lagi, proponuję powyłączać wszystko, co coś pobiera w tle, szczególnie programy typu Kazaa itp, które obciążają łącze na maxa, nie zostawiając prawie nic dla innych programów (w tym Tibii) |
Możesz też spróbować zwiększyć lub zmniejszyć rozdzielczość i pomieszać coś tam w grafie.Mi to pomogło.
|
powiem tak... nie wiem
|
GZ GZ GZ GZ! Archeolog MAX! Temat z 2003 ROKU! 5 lat! X( X( I na dodatek głupi post -.- "nie wiem" takie coś zatrzymaj dla siebie X(
|
Xamek, przestan odpowiadac na 5 letnie tematy, to nie pierwszy raz, bo sie doigrasz ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |