![]() |
Palladyn - skillować dalej czy nie ?
Witam,
Mam palladyna ze skillami 55/40 ( 18 lvl ). Skillować dalej czy nie ? Jeżeli nie to czy używać dalej spearów czy już łuku i strzał/kuszy i belt? Jeżeli tak to do jakich skilli i potem czy używać luku i strzal/kuszy i belt? Dzieki wielkie. Pozdro |
Najlepiej doskilluj sie to 60-65 a potem to jak bedziesz chciał.
Lepsze skille lepsze hity : ) ja tez robie nowego palka bo mnie gra knightem nudzi. i mam zamiar skillowac do 75 potem expic i kupic Paladin armor +2 distance fighting : ) :cup: |
Tak skillować! przynajmniej do 70, już nie powiem, że do 80 (co by było bardzo dobre) bo zaraz polecą odpowiedzi, że się nie opłaca bo mały lev to padniesz etc. A tak w ogóle to sam chyba wiesz najlepiej czy Ci się hity podobają.
@edit Tutaj jeszcze takie coś z innego forum napisane przez użytkownika Pro&Pall myślę, że się może przydać. Kod:
15-16 - 1min 46 sec |
Szybciej wyskiluje 70 dist expiac czy skillujac? Bo czytałem że gdy się expi dist leci równie szybko ( jak nie szybciej ) niż skillujac normalnie.
I czy skillując codziennie po 4h wbije do niedzieli 70 dist? :D |
Jezeli satysfakcjonuja cie zadawane obrazenia to nie tren wiecej, ale moja odpowiedzia na twoje pytanie jest:
V Myśląc logicznie, expiąc np na rotach czesto bedzie zabijal je na 1 hit czyli 1uderzenie do skilla, a trenujac bedzie ich kilkanascie. Jezeli znasz jakis kozacki spawn na ktorym nigdy nie ma ludzi to lepiej jest expic, bo skille wejda prawie tak samo, a dodatkowo bedziesz mial exp, ale jezeli nie bedziesz mial czego atakowac podczas expienia to logiczne ze skill wejdzie gorzej. |
Ok, dzieki wielkie. Jeszcze bym prosił o odp. na pytanie co jest lepsze, luk i strzaly czy kusza i belty?
EDIT: Moge do 70 dista skillowac na cycach ( kamykamk )? I czy skillujac 4h/dzien wbije 70 do niedzieli ? |
Cytuj:
|
Ok, a co z tą kuszą i łukiem ?
EDIT: Dzięki Dagus za tą tabelke. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Kusze itp??? Hmmm, może kiedyś, no chyba, że na dragi ale nie na 18 lvl , chyba że pojedyncze:p |
Skilluj do 80 skilla, później będziesz żałował, że nie trenowałeś tak jak ja... mam 61 palka i 79skilla, żałuję, że nie skillowałem, teraz na trening jest za późno bo slimy bardzo szybko niszcze, a na monki za wcześnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
za 5k masz 250 royal spear, a na expa sobie możesz zawsze zakulać i zabunkrować. pjona o/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |