Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Po co gracie w tibie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=207052)

JezusToHitler_TyHultaju 18-02-2009 02:36

Po co gracie w tibie

Temat ma na celu podzielenie się naszymi powodami grania w tibie.

Jako autor zaczynam:

Tibia daje mi satysfakcję. Czuję się spełniony jako mężczyzna.
W tibii doświadczam wielu emocjonujących i strasznych chwil(np. Dragon jak mnie goni) jednak ja staję do walki i bronię swego honoru!
Mam 57 level i czuję się mocny i chociaż mam same jedynki w szkole to jestem mondry bo w tibii umiem gadać z anglikami(buy/sel). Każdą wolną chwilę spędzam na tibii ponieważ ona mnie wewnętrznie uspokaja i daje mi siłę do dalszej egzystencji. Gdyby nie tibia moje życie byłoby puste i pozbawione sensu. Zamiast zdobywać level i ekłipment siedziałbym pod sklepem z żulami i truł się tanimi trunkami z dodatkiem siarczanów. Kiedy mama każe mi zejść to ja krzyczę. Nie ma prawa odbierać mi tego co w mym życiu najważniejsze. Ona nie ma serca, najchętniej bym ją zabił gdybym tylko mógł, a wtedy zostałbym tylko ja i tibia. Tibia jest moją miłością. Daje mi to co dałaby mi kobieta.
Mogę się zwrócić do tibii, kiedy mi smutno.
Mogę się zwrócić do tibii, kiedy jest mi źle.
Oddałem się tibii, oddałem mą duszę. Żal mi tych durnych katolików, i Jana pawła 2, którzy oddali zycie bogu. Oddali mi swój czas, oddali pieniądze, oddali dom, oddali duszę... I co mają w zamian? Biedę, głód i ubóstwo.
Natomiast tibia dała mi wiele, dała mi sens życia, dała mi dziewczynę, dała mi moc, abym mógł postawić się każdym przeciwnościom losu. Kiedy ktoś w moim otoczeniu obrazi tibię(moją matkę ojca i brata), nie ujdzie mu to na sucho.
Mówią, że tibia ma brzydką grafikę - dla mnie jest ona piękna, piękniejsza od nagiej kobiety.
Mówią, że ma kiepski dźwięk - dla mnie jest on ukojeniem dla uszu.

Mówią, że tibia nie ma celu - dla mnie tibia jest życiowym celem.

Klaczuu 18-02-2009 02:57

Koleś idź do lekarza .

JezusToHitler_TyHultaju 18-02-2009 03:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klaczuu (Post 2468584)
Koleś idź do lekarza .

Jesteśmy powyżej świadkami inteligentnego postu który miał na celu wyrażenie swojej frustacji spowodowanej uzależnieniem od gry mmorpg pod tytułem Tibia.
Autorem tego postu jest Agnieszka, która 15 lutego padła na warlocku. Życzymy miłego odrabiania strat.
Ale o tej godzinie powinnaś spać dziecko.
A skoro już tu jesteś to nie wyrażaj tu swojej frustacji tylko napisz jakiegoś inteligentnego posta.

Klaczuu 18-02-2009 04:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JezusToHitler_TyHultaju (Post 2468585)
Jesteśmy powyżej świadkami inteligentnego postu który miał na celu wyrażenie swojej frustacji spowodowanej uzależnieniem od gry mmorpg pod tytułem Tibia.
Autorem tego postu jest Agnieszka, która 15 lutego padła na warlocku. Życzymy miłego odrabiania strat.
Ale o tej godzinie powinnaś spać dziecko.
A skoro już tu jesteś to nie wyrażaj tu swojej frustacji tylko napisz jakiegoś inteligentnego posta.

Jakbyś nie zauważył odrobiłem w tym samym dniu co padłem . I już dawno mam wyższy .

Rocket Slayer 18-02-2009 07:08

To w końcu jesteś facetem czy dziewczyną, wojowniczko?

@t
Lekko śmieszne ale to zabicie matki to jakieś niesmaczne... Tak czy siak pewnie temat skasują

Yakky 18-02-2009 08:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JezusToHitler_TyHultaju (Post 2468581)

Jako autor zaczynam:

W tibii doświadczam wielu emocjonujących i strasznych chwil(np. Dragon jak mnie goni) jednak ja staję do walki i bronię swego honoru!
Mam 57 level i czuję się mocny i chociaż mam same jedynki w szkole to jestem mondry bo w tibii umiem gadać z anglikami(buy/sel). Każdą wolną chwilę spędzam na tibii ponieważ ona mnie wewnętrznie uspokaja i daje mi siłę do dalszej egzystencji. Gdyby nie tibia moje życie byłoby puste i pozbawione sensu. Zamiast zdobywać level i ekłipment siedziałbym pod sklepem z żulami i truł się tanimi trunkami z dodatkiem siarczanów. Kiedy mama każe mi zejść to ja krzyczę. Nie ma prawa odbierać mi tego co w mym życiu najważniejsze. Ona nie ma serca, najchętniej bym ją zabił gdybym tylko mógł, a wtedy zostałbym tylko ja i tibia. Tibia jest moją miłością. Daje mi to co dałaby mi kobieta.
Oddałem się tibii, oddałem mą duszę. Żal mi tych durnych katolików, i Jana pawła 2, którzy oddali zycie bogu. Oddali mi swój czas, oddali pieniądze, oddali dom, oddali duszę... I co mają w zamian? Biedę, głód i ubóstwo.
Natomiast tibia dała mi wiele, dała mi sens życia, dała mi dziewczynę, dała mi moc, abym mógł postawić się każdym przeciwnościom losu. Kiedy ktoś w moim otoczeniu obrazi tibię(moją matkę ojca i brata), nie ujdzie mu to na sucho.
Mówią, że tibia ma brzydką grafikę - dla mnie jest ona piękna, piękniejsza od nagiej kobiety.

Czysta propaganda.
I choć temat jak i sam nick widać, że zrobiony dla beki, to jednak koleś w tej gierca niczym się pochwalić nie może.
No cóż, pozdrawim cię, ósmy levelu z Carlin.

jerrry 18-02-2009 08:10

Chyba tylko ja mam taki dziwny humor, że mnie to nie smieszy. podpucha może i "inteligentna" ale i tak słaba. Juz nie mozna liczyć na porządne prowokacje. Swoja droga - report za nick. Trzeba być imbecylem żeby taki cos napisać. Osobiście nie wierze w boga, ale nie mam zamiaru omawiac tego na tym forum, a tym bardziej w tym dziale.
P.S Jezus był żydem.

Pozdrawiam

Viltherius 18-02-2009 08:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JezusToHitler_TyHultaju (Post 2468581)

Jako autor zaczynam:

Hehe przeczytałem to z rana i odrazu lepszy humor mam:) Koles napisał to dla polewki a wy sie napinacie jak pojeb*ani. Taka czytajaca to osoba 3(troche chociaż myślaca)ma wieksza polewke z was niz z tego tekstu.

Wylansowany 18-02-2009 09:10

Jeszcze takiej głębi psychicznej w żadnej prowokacji nie widziałem :o
To forum staje się coraz lepsze (skoro prowokacje są mądrzejsze) czy mnie się wydaje?

Sasukekeuhn 18-02-2009 10:11

*Ja gram w Tibie poniewaz mama mi karze ... musze zbierac na chleb i na czynsz w venore.

Wyp*** z takim durnym tematem X(

Shivek 18-02-2009 10:35

wrzucę to później na nonsensopedie!
xD
lold ten tekst mnie rozwalił
JezusToHitler_TyHultaju jesteś upośledzony psyhicznie, rejestrujesz się na forum by głupoty pisać, więc GTFO

darkfurby 18-02-2009 12:51

-.- ha ha ha ale kurwa śmieszne. Idioci, którzy nigdy nie grali w tibie tylko z opowieści ja znają i sie z niej wyśmiewaja. Ja pierdole żal mi takich ludzi a szczególnie tego powyżej. Jezustohitler ty hultaju - Boże ty widzisz i nie grzmisz kurwa.

Za sam nick juz powinieneś kopać dziure w lesie.

I ten tekst jest żałosny a nie śmieszny. Nic w tym śmiesznego nie widziałem poza lamerskimi tekstami probojacymi ośmieszyć tą grę. Każdy gra dla siebie i gowno was powinno obchodzić co kto robi.

JezusToHitler_TyHultaju 18-02-2009 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer
Tak czy siak pewnie temat skasują

Po co mieli by to robić. Na złość?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yakky
No cóż, pozdrawim cię, ósmy levelu z Carlin.

Nieprawda jakbyś chiał wiedzieć to moje postacie:
Rookstayer hunted by rats
Kristof the charwoman - mój main char
Under Head - shakowany 27 level
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yakky
I choć temat jak i sam nick widać, że zrobiony dla beki

Masz coś do Jezusa komuchu?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry
Swoja droga - report za nick.

Zasrani ateiści.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eXarin69
Kurwa debile to jest prowokacja o/

WoW! Brawo za nadprzyrodzoną inteligencję.
Gdyby nie ty nikt by tego nie odkrył!
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shivek
JezusToHitler_TyHultaju jesteś upośledzony psyhicznie, rejestrujesz się na forum by głupoty pisać, więc GTFO

Masz coś przeciwko inwalidom? Każdy ma prawo do zycia i uczestnictwa w społeczeństwie! Tylko Hitler zabijał "INNYCH"!
Poza tym to nie żadne głupoty tylko zostałem natchniony przez Chrystusa. Amen.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez darkfurby
Idioci, którzy nigdy nie grali w tibie tylko z opowieści ja znają i sie z niej wyśmiewaja. Ja pierdole żal mi takich ludzi a szczególnie tego powyżej. Jezustohitler ty hultaju - Boże ty widzisz i nie grzmisz kurwa.

Za sam nick juz powinieneś kopać dziure w lesie.

I ten tekst jest żałosny a nie śmieszny. Nic w tym śmiesznego nie widziałem poza lamerskimi tekstami probojacymi ośmieszyć tą grę. Każdy gra dla siebie i gowno was powinno obchodzić co kto robi.

Leszczu uważaj na słowa bo grałem w tibie kiedy jeszcze na 15 levelu można było uzywać SD-ki ty wtedy jeszcze piłeś mleczko z cycka mamusi.
"Wyśmiewają"? "Ośmieszyć tę grę"? A w którym miejscu?
Nik ci grać nie zabrania a wręcz przeciwnie - myślę że ta intelektualna rozgrywka przyda się na poprawienie twojej kondycji umysłowej(z którą jest kiepsko, oj kiepsko...).

Befsztyk 18-02-2009 15:41

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHH TEN POST TO OWN3D ROKU!!!!:DDD
Niemniej prowokacja udana - kilkoro sie zlapalo :D

Ambaro 18-02-2009 15:57

Lap...

1. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej KONWALIOWA
tel. 022 353 22 66, 022 371 03 91
03-193 Warszawa, ul. Kowalczyka 1 A

2. "Centrum-Ja" s.c., Izabela Wożyńska-Więch, Justyna Glińska
tel. 022 448 22 98
02-797 Warszawa, Al. KEN 36/92

3. Amedis. Specjalistyczny gabinet lekarski. Izabella Bryła-Zielińska
tel. 022 825 19 51
00-628, Warszawa, Marszałkowska 19 m. 6
www.amedis.com.pl

4. Psychomedica. Centrum Psychoprofilaktyki i Terapii
tel. 022 840 64 75
00-743, Warszawa, Nabielaka 6 m. 2
www.psychomedica.pl

5. Med-Expert. NZOZ. Medycyna rodzinna, lekarze specjaliści, ekspertyzy medyczne
tel. 022 423 44 58
04-133, Warszawa, Łukowska 27
www.med-expert.pl

6. Grupa Synapsis. Sp. z o.o. Ośrodek Zdrowia Psychicznego i Problemów Rodzinnych
tel. 022 643 98 61
02-784, Warszawa, Dembowskiego 3 m. 32
www.synapsis.pl

7. Berezowska Jolanta, lek. med. Spec. psychiatra. Psychoterapeuta
tel. 022 669 11 96
01-913, Warszawa, Szekspira 3/21
www.berezowska.info

Mosted 18-02-2009 16:12

rzeby mama mnie scierkom nie bila:baby:;(:baby:;(X(:confused::cup::evul:8o:]

Niezbawiony 18-02-2009 16:31

Gram bo mi sie nudzi

Yakky 18-02-2009 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JezusToHitler_TyHultaju (Post 2468816)
Masz coś do Jezusa komuchu?

Jesteś nieogarniętym dzieciuchem, który pisząc te posty myśli, że robi sobie łacha z ludzi. Ale w prawdzie, poza ludzmi twojego pokroju i poziomu intelektóalnego, nikogo one nie bawią.

A co do tego, że obrażasz mnie, obczerniając, że jestem komunistą, to mam to gdzieś. Ja wiem na kogo głosowałem i jakie mam poglądy polityczne. <PiS>

A ty szydząc że JezusToHitler okazujesz brak szacunku do obcej religii. Nie moge pojąć, czego to uczą na tych zebraniach dla jechowych.

Erhion 18-02-2009 16:39

Do autora.

Ani to śmieszne, ani ciekawe.

Dr.Unknown 18-02-2009 21:56

@Autor
Dobry start. Trolling to świetna sprawa, ale musisz poćwiczyć. Po prostu w pewnym momencie zbyt się rozkręciłeś i stało się to oczywiste. Ćwicz dalej, i wróć z postępami.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16.