![]() |
70MS Rusza na łowy poraz II
|
Cytuj:
Total ownage. |
Na jamerze 90% to debile wiec nie problem im uciec, ale sam fakt ladna ucieczka a bawienie sie nimi zasluguje na pochwale ;D
|
I znowu ich wyrolował. ;P
Gość jest niezły. |
ciekawe czy to polak ;p
pewnie swe @2down rownie dobrze moglby sobie napisac ze pochodzi z kambodzy ale przyjmijmy ze z USa |
Ci kolesie co go gonili są super.
|
Cytuj:
Cytuj:
IMBA |
Mało kto potrafi mi zaimponować, on umie.
|
No cóż. Czytając komentarze już wiem że film będzie dobry, niestety jestem na praktach i niemam możliwości zobaczenia. Jak wróce i zobacze to edytuje posta
Pozdrawiam |
Koleś nieźle ogarnia i przyjemnie się ogląda filmiki :)
|
Pieknie, tak jak poprzednio, tylko szkoda, ze nie bylo RSow :P I chyba tym razem wybral sie na botterow :P
|
czy ja wiem, czy ta ucieczka była aż taka trudna?;d pobiegał trochę po schodach, rzucił parę mwalli, przeciwnicy kompletny brak skilla;d każdy, kto ma trochę oleju w głowie by im uciekł
nieźle mu poszło, ale mnie nie zachwycił;P fart z kolei to ma nieziemski |
Dobry jest kolo :D ciekawe kiedy następne filmy nagra xD
|
Nie, no koleś rozbraja ;D
|
Cytuj:
Standartowo mógł wziąść woi'a... xd |
Jaki loot;cc
Teraz nie musial sie az tak strasznie wykazywac bo jego'oprwacy' byli nieudani. Zobaczcie jego 1 film;D do loota ma szczescie;DD |
Film dobry.. chociaz uciekanie nie fragi.. bo zabic 2 boterow to nie sztuka..
co do ucieczki to szacunek bo nie kazdy jednak by umial uciekac przed kilkoma 150+ mimo ze to debile.. chociaz.. .tak naprawde nie wymagalo to duzego. skilla mimo wszystko film elegancki ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem tylko, czy ludzie zachwycają się tym konkretnym filmem (na którym, imo, ucieczka nie wymaga wielkiego skilla), czy samym kolesiem, mając na uwadze jego poprzedni film. |
Lofciam go -.^ 10/10
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |