![]() |
Analfabeci
Drodzy forumowicze, z przykrością muszę stwierdzić, że na forum, jak i w tibi, jest coraz więcej ludzi, którzy karmią trolla. Takie ''hoć'' albo ''z kąd'' jest naprawde denerwujące. Admini powinni cos wprowadzic że samo poprawia. My też wprowadźmy jakąś akcję, i coś z tym zróbmy. Na początek powinniśmy sporządzić listę analfabetów. Proszę o dawanie mi nicków forumowiczy którzy tak piszą. Mam nadzieje że razem gdzieś dojdziemy, i chociaż troche polepszymy tą sytuacje.
|
Rozsądniej byłoby dawanie nicków forumowiczów, (a nie forumowiczy zadufany w sobie analfabeto) którzy tak nie robią.
Twój pomysł jest nędzny, niestety. Co to da? Chcesz wyszydzić dzieciarnie co nie umie pisać? Żeby podbudować swoje marne ego? Litości. |
Cytuj:
@down: Po co pan spamuje? |
Goblin_Trapper.
11 lat a taki dobry w ortografii jesteś? Btw. na wikipedii przeczytaj sobie co to jest analfabeta. O, wyłapałem coś. Zakładasz tematy, że tak Cię analfabeci denerwują, a przeczytaj swój podpis. Pisze się tibii a nie tibi :) mnie właśnie takie błędy jeszcze bardziej wkurzają ;f |
Cytuj:
|
masz dofna z takimi temata dzymbale, takie tematy pardziej denerwóją nirz to rze jacyś ludźe wogule robią błędy typu "z kad"
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2.Firefox |
Omg... Kolejny temat założony przez 11 latka, który jest pro evul nie analfabetą.
Źródło wikipedia: "Analfabetyzm - brak umiejętności pisania i czytania oraz wykonywania czterech podstawowych działań matematycznych u osób dorosłych, tj. wg kryteriów UNESCO - powyżej 15. roku życia. Osoby nie posiadające takiej umiejętności nazywane są analfabetami." |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja siem dołęnczam do akcii
nik tego debila to Shivek Daruj se to, bardziej denerwoujące są spamy i prowokacje. Analfabetyzm nie tyczy się ortografji i intprunkcii... Cytuj:
Cytuj:
|
doday KrEmAs KAc on nawet pisadź nie ómiem i jest nobem.
|
ja to popieram, na forum mnie to tyle nie denerwuje ale w tibii czy w innych gierkach... nie wiem jak można pisać "ić" albo "z tond"... :|
|
Mash cosik to analfapetuf? To fpiertol!
|
Takie nie pisanie "ktury" czy "wzionsc" może i jest rażące, ale jak słysze ludzi, którym tak strasznie przeszkadza nie używanie ortografii to mnie cholera bierze...
Ortografia to najgłupsza rzecz w języku polskim, marnuje się na nią całą podstawówkę zamiast nauczyć czegoś normalnego (naprzykład nauczyć w 6 klasie podstaw ekonomii, ale nie oni muszą walić syfy z zaimkami i durną pisownią) i chociaż wygrywam konkursy z polskiego to i tak nie cierpie tego języka. Aha i jeszcze jedno, trzeba stworzyć kampanię przeciw dyskryminacji wiekowej na forum, zauważyłem że jeżeli tutaj ktoś ma 13 lat to zaraz jest nikim, powiem to w prost: Mam 13 lat i się tego nie wstydzę !!! |
Analfabeci to jedno, ale dzieciaczki próbujące na siłę zmienić świat, też są upierdliwe :)
|
Boski panie zakładający temat, chce Tobie ozajmić, że:
PROBLEM ANALFABETYZMU W POLSCE NIE ISTNIEJE |
Cytuj:
|
To kup se nowy atlas.
Atlas firmy "atlas" to nie atlas. Ciekawe kto w Polsce nie umi czytać i pisać :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |