![]() |
Kamixx2009 Projekt The BEST !
Witam !:wiking: Zapraszam do mojego własnego projektu . Axiver [ Guardia :cup: ] Foty będę wstawiał często . Narazie może jakiś stan postaci. 8o :crusader: http://img90.imageshack.us/img90/6239/foto1dj1.jpg http://img90.imageshack.us/img90/fot...jpg/1/w510.png :crusader: KOX ! ? :cup:X( |
gz dla hydr za trapa
|
Gz for aktorzy którzy udawali dead humany na pierwszej fotce!
|
@up
Akurat to deady barbów :P 8o |
Które bijesz na bocie 24/7!!!11111111milionijeden
|
hHAHAA
Dzieciaku dobry jestes X(X(X(X(X(X(:cup: |
czesc botq ;]
tutaj Error z blackdd proxy peel. widze na moim swiecie sie pomiatasz ;) jak odbanuja mi chary to zajze do UF . na druidku jeszcze 2 dni a na ek jeszcze 10 xd |
@up
O co wam wsiem biega 0.o |
Zachowujesz się K*rwa jak jakiś przedszkolak... Ogarnij się człowieku wszyscy wiedzą, że jesteś z blakde.peel
|
no i co z tego kurwa że botuje? jak tak to inni wstawiają foty z botami do swoich tematów i widze teksty "ooo dobrze robisz ze bocisz!! nie marnujesz czasu na tą durną gierke!!" to że zajmuje się czymś innym niż wy to nie znaczy że jest zuy i gupi :(
@topic mało fotek troche ale po tych w 1 poście nie jest źle ;] powodzenia |
|
ja tak od razu bym go nie oceniał, ale to tylko moja sugestia ;))
|
Cytuj:
|
|
Banik dożywotni na blackd peel to się na tibia.pl przerzuciłeś :D ?
|
Cytuj:
|
toniech chociaz nie pir#%#4doli ze nie botuje jak jest nobem z bp.pl
sam mi komentowal tematy |
ooo dowiedzialem się ze na stronce tej blake był Kamixx2008 od kolegi . I juz ze ja .. :> he dobre i koniec tematu !
|
Hyh ja tam do bocenia nic nie mam ale prawdą jest,że przyszedłeś z black deee gdzie miałeś swój projekt z palkiem(którego nie bociłeś ;s)teraz przyszedłeś na t.pyly i masz temat z botowanym najtem kongratulejszons kurwa xd
O kamixx2008 O mnie Lubię dżem Skąd Suwałki Zainteresowania Komputer , Informatyka, Programowanie Kontakt 5344177 Świat ;DD Z b l a c k d p r o x y . p l i taki sam nr gg masz tutaj więc fail-zostałeś zowniony gminie : ] |
A teraz ty zostajesz reportowany za rozsyłanie danych bez praw . X(:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:32. |