![]() |
2 dragony solo
KOMENTOWAĆ PLX ! (jeśli sie spodoba to umieszcze z 2 gsów solo)
niestety trzeba troche poczekać aż zdjęcie sie pojawi ;( ... transfer link: WESOŁYCH ŚWIĄT !! :) 8o btw. loot to oczywiście jakiś szajs ;c P.S screen umieszczony na koncie mojego kolegi - Pozdrawiam Amken ;D |
moge ci tylko pogratulowac eq i skilli na tym lvlu.
branie z jedno rczna bronia 2 dragow solo , na takim lvlu to jest nawet duzym wyczynem Me first |
No, ladnie na 29 lvl. 2 dragi solo :), gratz i gratz skilli :) Ile uh poszlo ?
Btw. Ja dzisiaj zsolowalem 1 dragga, na 16 lvl. palkiem przy skillach 51 dista :) |
A ja moge porgratulawać ci wszytkiego czyli Skilli ,EQ Solo ,dwych dragów .a teraz powiec ile uhów poszło ?? Moim zdanie tak gdzieś około 10-15
|
Spox
Skile OK , eq też , wyczyn niezly , ale gdybys sie tak nie ustawil do wiecej uh by poszlo i bylo by troche trudniej. Ogólnie SPOX.
|
hmm.. Ładny fake z tym eq (krzywo wkleiłeś) (g arm, r helm)
|
Cytuj:
|
Hmmm... :confused: jesli to naprawde fake to gratulacje B) a jesli to nie fake to rowniez gratz :p skille jak na ten lvl ladne ale nie nadzwyczajne za to sprzet full wypas.
|
Więc powiem że ładny fake.... 90% tu jest powklejane i na powiększeniu to bardzo dobrze widać...... Niestety nie zabłysnąłeś na tym forum... żałosne jest to, że 90% obrazka nie jest Twoje... Na tym levelu i z tymi skillami nie możliwe jest zsolowac 2 dragów przy TYLKO 8 UHach.....Impossible....następnym razem rób bardziej prawdopodobne faki.... Bo szybko Cię bedą wyśmiewać, jak się zorientują.... a najbardziej widoczny to jest Smok na żółtym hp że wklejony oraz RH bardzo bardzo krzywo.......
|
lol
lol jeszcze raz lol ten kto mowi ze g-armor jest krzywo w klejony chyba nikgdy nie widzial g-armor'a na sobie on zawsze tak krzywo lezy -.- to samo z royalem
|
Ja i tak wiem swoje :p
|
-.-
golden armor i rh zawsze sa tak krzywo ... chyba nikt z was tego nie widzial :/ ? Przyjrzałem sie paskowi życia i nie wiem o co wam chodzi,
btw. przyznaje sie do jednego ... nie zeszło mi 8 uhów ;P @up mam ci wyslac to zdjecie w bmp ? a zobacz sobie jakies ssy z rh i g armorem ... to jest normalne ustawienie |
sprawdzilem pasek zycia i jest dobry a g-armor i royal jest tak jak wyzej napisalem.
btw sprawdzie sobie na fake makerze Besna www.thefakemaker.prv.pl |
http://www.thefakemaker.prv.pl/ tak sa zle wklejane :P porownalam moj armor z tym na stornie i byl zle wklejony :P
|
ejj
Jak się przy tym nicku robi obrazek?? Bo nie wiem :( |
Hmm, rzeczywiscie g-arm i rh sa na swojim miejscu :) Sorry za posadzanie cie o fake, ale dalej nie pasuje mi ten pasek hp i pasek imienia draggnka :P
|
nie ma sprawy Metiu ale reszta nadal bedzie sie upierac przy swoim bo nigdy nie widzieli g armora i r helmet ... co do paska zycia to nei wiem nadal o co wam chodzi bo to NIE JEST FAKE ! taki kolor ma dragon przy tej ilosci zycia ! nie wierzycie to ubijcie draga -.-
|
Ale powinnien NIC nie obrywac, nie jest mozliwe by ktos z takim eq + skille i tarcza dostawal z lapy ;]
|
thx
thx za pozdro a ty megi sie nie wymadrzaj bo nie masz g-armora masz tylko c-set :P
|
Hmm, mi z paskiem zycia gra wszystko tyle ze jest troche zaciemny :P Ale to moze caly screen przyciemniony ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55. |