Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   New movie... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20722)

Kasztłat 23-12-2004 16:15

New movie...

Jezeli mozecie zamiesccie tu wszystkie nowe filmiki. Prosze tylko o nowe. Starych nie moge odtworzyc i nie moge znalezc nowych. Z gory THX :D

Transparent Ghost 23-12-2004 17:05

Mam się śmiać czy płakać ??

Dawidoss 23-12-2004 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztłat
Jezeli mozecie zamiesccie tu wszystkie nowe filmiki. Prosze tylko o nowe. Starych nie moge odtworzyc i nie moge znalezc nowych. Z gory THX :D

-.- Znasz Taką Opcję Jak Szukaj

Siwusek 23-12-2004 18:21

a po co szukac jak tu wszystkie mozna zamiescic bo mnie wkurza to ze sciagam 10 filmik z kolei i zaden nie chce dzialac!!! X( X(

Kasztłat 23-12-2004 18:34

@up no wlasnie o to mi chodzilo. Po to zalozylem ten temat. Sciagalem filkmik 10 minut a byl do kosza bo za stary. Temat jest po to zeby normalni ludzie dawali filmik tu i zeby nie trzeba bylo ich szukac niewiadomo ile.

Kazia 23-12-2004 18:53

Lol

ejj dla wszystkich co im nie dzialaja stare filmy:

sciagnijcie klienta 7.3 i zadzialaja

;( juz 10...... takich tematow widzialem ;(

:p aha w rl jestem chlopakiem B)

Vegefa Ziom 23-12-2004 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Transparent Ghost
Mam się śmiać czy płakać ??

No ja pierw się głośno zaśmiałem, a potem zasmuciłem...

@Kasztłat
Żal mi ciebie tak bardzo jak żal mi tego, że psujesz opinie - 13 latków.. Myślisz, że taki Kiperr albo Shiz nie mają co robić tylko umieszczać tu swoje filmy bo ty tak chcesz? Jak ja bym szukał czy xxx zrobił nowy film to biorę jego profil i przeglądam tematy zakładane przez xxx, a nie szukać w tym temacie, bez sensu poprostu, a gdyby ten temat został przyjęty to by pojawiło się 124123 nowych takich.. -.-

Kryptonics 23-12-2004 19:15

Ludzie ,nie stwarzajcie sobie problemów.Człowieku,jak chcesz ściągnąć jakiś film to spójż na górny lewy tóg i zobacz kiedy dany post był napisany,jeżeli przed 14 grudnia to film jest stary i nieściągaj,a jeśli po 14 to jest nowy.I po problemie,temat do kasacji. :baby:

Thomas 23-12-2004 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kazia
:p aha w rl jestem chlopakiem B)

hmmm... transwestyta...??:P:P:P

Arathorn 23-12-2004 21:03

@kryptonics
niekoniecznie bo ktoś mógł stary film wrzucić na forum po 14 grudnia...

SkiLo 23-12-2004 21:17

niech kazdy pisze do jakiej wersji jest film i bedzie po problemie

np. dragi.rec [7.3]

Lolek brat Bolka 23-12-2004 21:36

Ej.. nie chce sie narzucac ale jak zescie sa tacy cwani to powiedzcie wreszcie skad mozna pobrac wersje clienta tibii 7.30. Takich tematow wiecej nie bedie jak przestaniecie wszystkich opiepszac a dacie 1 link z starszom werjom-7.30. Wydaje mi sie ze nie powinno sie pisac o*******i samych tylko dac link i po sprawie. Ja tez na niego czekam ;]
Narx

Kasztłat 23-12-2004 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lolek brat Bolka
Ej.. nie chce sie narzucac ale jak zescie sa tacy cwani to powiedzcie wreszcie skad mozna pobrac wersje clienta tibii 7.30. Takich tematow wiecej nie bedie jak przestaniecie wszystkich opiepszac a dacie 1 link z starszom werjom-7.30. Wydaje mi sie ze nie powinno sie pisac o*******i samych tylko dac link i po sprawie. Ja tez na niego czekam ;]
Narx

Nie ma wersji 7.30 dopiero kiedys moze bedzie. Chodzi ci chyba o wersje 7.3 to rozumiem. A co do tego ktory napisal ze taki kiperr nie bedzie tu whcodzil i dawal swoich nowych filmikow. Czemu? To jakis kurde krolewicz ze nie da tu filmu? To tak samo czlowiek jak i my wszyscy.

Transparent Ghost 24-12-2004 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lolek brat Bolka
Narx

Nie no ja się chyba popłacze ze śmiechu.

Cytuj:

Nie ma wersji 7.30 dopiero kiedys moze bedzie. Chodzi ci chyba o wersje 7.3 to rozumiem. A co do tego ktory napisal ze taki kiperr nie bedzie tu whcodzil i dawal swoich nowych filmikow. Czemu? To jakis kurde krolewicz ze nie da tu filmu? To tak samo czlowiek jak i my wszyscy.
Muahahaha, nie ma wersji 7.30 ?? Czy ty, aby napewno wiesz co mówisz ?? ... zaczynam wątpić ... a według ciebie ten link to do jakiej tibi ??

Gumez 24-12-2004 11:42

Cytuj:

Nie wiem czy wiesz ale 7.30 a 7.3 to, to samo x/

Vegefa Ziom 24-12-2004 11:45

Cytuj:

A co ja cholera będę robił jak będę chciał zobaczyć czy wyszedł nowy film Kiperra?(przykład) Będę właził do takich tematów (jeżeli ten zostanie zaakceptowany to powstanie 34123123 takich) i szukał pośród sterty bzdór linków? Nie no nieźle... Gratuluję pomysłu na założenie tematu, a zauważ, że już na początku tematu napisałeś prośbę i nic narazie z linków nie ma, i bardzo dobrze...*

PS. To wyglądało jakbyś napisał "Kiperr to taki jak każdy z nas i Kiperr nie może założyć nowego tematu tylko zamieścić tutaj bo ja tak chcę, a my będziemy mieli trudności ze znalezieniem linku, a twórca filmiku z odnalezieniem komentów", możliwe, ze błędne odniosłem wrażenie, no, ale cóz..

PS.2 A według ciebie jakby się komentowało filmiki? : P

PS.3 Sam jeszcze nie wiem czemu ten topic jeszcze trwa...

--------------
* - Pisałem to już we wcześniejszym poście...

EDIT:
@ Gumez
Noi to tak smao jak 7.3000 : )

@Tibia 7.3
Macie w dziale download na stronce linki do starszych wersji, wystarczy poszukać..

Transparent Ghost 24-12-2004 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vegefa Ziom

PS.3 Sam jeszcze nie wiem czemu ten topic jeszcze trwa...

@Tibia 7.3
Macie w dziale download na stronce linki do starszych wersji, wystarczy poszukać..

Bo za zachęcający temat (new movie... ech), więc tylko mody mogą przerwać te żenujące widowisko :P

A co do linku to jusz dałem ... 2 posty wyżej.

Thimburd 24-12-2004 13:05

Skasować temat. Zupełny bezsens. Tam wyżej masz takie opcje "Panel Kontrolny...", potem "Pomoc", a gdzieś dalej "SZULAJ". Może znajdziesz? A przecież Ci co tu zamieszczą filmy też zamieszczą niedziałające? Pomyślcie troche ludzie...

Lolek brat Bolka 24-12-2004 18:20

Thx z gory za link do downloada tibii 7.3.
Ale sytuacja zas sie powtarza... zamiast dac juz tych linkow z filmikami to o*******acie gostka:/. Sami psujecie chyba ten temat :P. pare linkow by sie dalo, wszyscy by posciagali i wtedy mozna by bylo usunonc ;].

Kasztłat 25-12-2004 04:52

Skoro macie takie waty to niech jakis mod juz zamknie ten temat bo mi sie juz srac chce jak czytam wasze nudne i glupie posty.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18.