![]() |
[danera]Najbogatszy gracz Danery pokazuje swój majątek
|
wypasione :)
|
1,5 bp cc... 13 bp rh lol
Tylko szkoda że to ek ;[ |
Za same RH w domku ma ponad 7kk a z wszystkim co tam pokazał + ta kasa 30kk to razem będzie z 60kk jak nic
|
1,5bp cc, ale to był BP of Holding czyli tam było więcej niż 30kk :] 24kk było w 1bp a w drugim nie spojrzałem ile, ale jeżeli to było pół bp to w samej kasie ma 36kk ^^
|
najs... smiesznie by bylo, przynajmniej jak dla mnie, zobaczyc film jak dostaje hacked. ;)
|
Gdzieś się przewinęło 1,5bp Shadow Sceptre
|
szczena opada :D
|
powinien isc do djina/rashida
Cytuj:
Fajnie 4 domki :D |
Trochę tego ma xD tak go haknąć xD
to do przodu ile :P 1kkkk~~?? No nie ma co jednak bogaty gracz :D |
Omg a policzcie sobie jeszzcze bohy w domkach:PP tyle kasy masakra poprostu pewnie sciagal haracze z innych ludzi <hahah>:D nie no nawet sobie nie moge tego wyobrazic;P
|
hehe ale by zrobił frajde, gdyby chciał zrobic free items lub sprzedawac rh/bohy po 10k, a i tak mialby wiecej kasy za to iz ja w calym zyciu tibijskim xD
|
jak bym tyle mial co on
to bym to sprzedal na allegro i byl milionerem/liarderem ciekawe co zrobi jak go hackna |
Z taką kaską to on może MSem 300 lvl w 2 miechy wbic... przcież z taką kasą to można frosty z ue lac nie patrząc nawet co leci :o No ale on ek to co może nightmary? ;/ a no dobra zapomnialem on na małpach expi.
|
Widać, że loot głównie z nightmare i frostów. Jakby mu zależało na expie to idzie z ed na hellspawny gdzie może wyciągnąć 1mln expa w 1,5h
|
Żadnego porządnego rara? Więc nie ma się niczym podniecać. ;)
@Down A miał, to sry. Nie oglądałem filmiku dokładnie tylko przewinęłem. ;) |
ile kosztuje demonbone great shield itp?
|
Tibijski Bill Gate!
|
Cytuj:
|
Zgadzam się z kolegą wyżej, nie ma żadnych rarów, taką kase ma każdy gracz potrafiący dobrze expić i zarabiać na 250+ lvlu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:23. |