Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   minoski (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20747)

Kryptonics 23-12-2004 18:32

minoski

Witam.Jest to mój pierwszy film.Jest troche słaby,ale spójrzcie na moje skille.Film jest z wieży minotaurów w okolicach kazo.Prosze o komentarze(nawet te negatywne).
www.karal.republika.pl/wiezamino.rec

Vormencik 23-12-2004 18:42

Eee... Moze jednak rob filmy bardziej ... hmmm ... interesujace ? bo bicie minosow nie jest zbyt ciekawe :]
A co miales na mysli mowiac "skille" ?? bo masz 23 lvl i 31 m lvl co jest troche nisko ... :] Idz na roty expic a nie runami bo marnujesz czas/pieniadze
Edit: Zapomnialem dodac ze bp w miejscu na strzaly nic nie daje. Tracisz obydwa backpacki. Za to wydaje mi sie ze jak wezmiesz do reki to moze nie wypasc.. nie wiem nie sprawdzane :) ale widizalem SSy w ktorych byly puste rece, w jednej z nich BP i You Are Dead napis wiec ...

Mateuszeek 23-12-2004 19:08

Dobani Filmik

X( Do bani filmik po co komus filmik o killaniu minosów daj jakis inny filmik!!!

morwi 23-12-2004 19:33

@up
po pierwsze, to wez ty sie naucz pisac
po drugie, jezeli fimik ci sie nie podobal to nie musisz go komentowac....

@topic
jak dla mnie szkoda run, ale w koncu to twoja kasa. a jezeli chodzi o skille to moj uhmaker na 21lvl ma skile 21/23...

Dariusz 23-12-2004 21:49

filmik super wiem gdzie tera bede expil :)
troche nudnawo z minoskami ale questy byly!! :]
nie podobalo mi sie jedno
ze nie byles mily dla qumpla, rozkazywales mu i jak zauwazylem nie powiedziales mu o 2 pozostalych questach<bo dwa sam znalazl>
ale nie bede tego oceniac
jeszcze raz big gratz za filmik i big thx za pokazanie drogi do minoskow :D

Jakubxxx 23-12-2004 23:13

Nie wiem czego sie czepiacie. Mi sie film podobal.

hide 24-12-2004 10:25

spoko filmik :) miales niezla zabawe jak na taki lvl, wreszcie ktos kto nie siedzi tylko na rotach [thx za mapke ^^]. moze sie tam wybiore... ale film trzeba chyba usunac bo jest potrojny quest spoiling > : )

Gumez 24-12-2004 10:55

Rzeczowy filmik... Co chciałeś pokazać, to pokazałeś... Bez owijania w bawełne... Może nie było żadnych excytujących momentów... Ale całokształt mi sie podoba... x)

rodzyn 29-12-2004 03:27

Tak, filmik troche nudny ale da się przezyc.

Mi także nie spodobało się twoje podejscie do kumpla :P , on jak znalazl kase to ci pokazał, a ty jak znalazles steel helmet to ani słowa, jakby to był jakiś skarb... rozkazywałeś mu na wszystkie strony i krzyknąłeś MOJA, jaby Ci chciał ukraść tą kuszę. Jak ja bym był tym kumplem to bym dawno olał takiego kolegę jak Ty, ale to nie muj interes. (troche zabardzo się wtrącam :P)

Szkiel 29-12-2004 11:36

hmm

Oj nieladnie, nieladnie nie powiedziales o quescie kumplowi :P Popraw sie :) A filmik hmmm... taki sobie (jak na pierwszy raz moze byc) :P a skile... nie masz jakies nadzwyczajne...

Pointer 05-01-2005 20:59

Dziekuje za słowa współczucia dla mnie :) . Tak to ja byłem tym poszkodowanym z filmiku. Ale w sumie powinienem sam się domyślić z tymi skrzyneczkami ;( ale znowusz jakis wspaniałych rzeczy z nich nie przegapilem bo ich nie bylo. Jeszcze raz dzieki dla kolesi ktorzy pisali powyzej :D

Kalen 06-01-2005 00:03

Niezły

Mi się filmik podobał i nie rozumiem ludzi którzy od razu krzyczą zeby nakręcić coś ciekawszego. Co byście chciali od gracza na 23 lvl GSy i Dragi? Niby można, z blokerem byloby nawet latwo, ale co to za przyjemnosc oglądać, kazdy moze pojść sam, solo raczej cieżko, ja sam ubilem draga na 25 lvl solo palkiem, ale potem drag mnie wysolował :P. Mino Archery i Magi to i tak dobrze moim zdaniem. Tylko faktycznie troche zle traktowałes kumpla, w naszej "paczce" są troche inne zwyczaje, ale jesli jemu to nie przeszkadza... . Niedlugo odwiedze tę wierze i sam ją przetestuje, tylko odrobie straty z ostatniego deada. Pozdrawiam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31.