![]() |
Gratz oby tak dalej :P:) good loot :p
|
LaDne Sski, Gz Hunta No I LOttu ObY TaK Dalej :]
|
Ładne ss'ki... Nawet cię dziś widziałem i Hi powiedziałem ;P, ale powiem szczerze, że nie wiedzałem, że jesteś Polakiem :D
@Re.Down Vicious Phoenix Możliwe, że w Lighthousie bo wczoraj tam z gildią dla polewki questa robiliśmy (nie jakies low lvl wszyscy 20 + ;P), a Ciebie widziałem chyba na moście goblinów jak biegłeś w stronę Carlin... A tak btw. jestem Crooser ;P |
Spójrzcie na 2 screena...
Podwójny BoLT... xD Osoba robiąca zdjęcia powinna zostać fotografem x) Fascynujące ujęcie xP |
Thx za wszystkie komentarze, mam nadzieję, że wkrótce jeszcze parę przybędzie. :)
@Midarth hmmm... zastanawiam się gdzie, ostatnio ciągle siedzę i skilluje lighthousie, może tam :p A może jak przemierzałem Thais szpanując jak zwykle swym Utani Hur :] @Gumez Thx za uznanie :) Sekretu mojego talentu nie będę jednak zdradzał :D :D :D |
Ladne screeny :) jescze cie nie spotkalem na elysi :D Gratz
|
Fajne ss i dobry loot.
|
No ss'ki suupcio, loot też niezły... może jeszcze tylko omówić cały skład (skille, levy itp :P )
|
nie no stary gratz :P ladny loot chociarz nie wiem ile to wszystko razem jest warte na elysii :/
@offtopic jakbym nie byl retired i gral na elysii to bym ci pokazal jak sie laguje i ginie na ww przed hero wtedy by cie zatkalo BUAHHAHAHHAAHHA :P |
@ Pani samo zlo
Ok, zgodnie z prośbą dodałem dane o drużynie... @ Pade No jasne, najpierw musielibyśmy Cię na hunta wziąć :D :D :D A o ile dobrze pamiętam ty chyba nie masz/nie miałeś pacc'a :confused: |
*BuMp*
Bumping this thread for you Vicious....your screens just kickass ;]
|
Muahaha... The sure do, thx :]
|
Hero HUnt
Fajne zdjęcia, i gratzz lotu.
|
no, spoko huncik, loot nawet tez nawet niezly. jak dobije skille do 82 (juz niedlugo) tez sie wybiore na hero :)
|
No zajefajny hunt !
Szkoda że ja tak nnie mogę :o |
Czy tamte leather legs i axe tez naleza do lootu?? :p
gratz :0 |
Fajne ss'ki, WIELKIE gratz lootu :)
|
Ladne sski....
btw. jakie trzeba miec skille by zablokowac hero? wystarczy knight 40-45lvl skille 70/70-75/75? |
Cytuj:
to przecież główny powód do dumy po tym huncie :] Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43. |