![]() |
Motywacjia ?
Witam.
Mam prośbę do was abyście mi podali mniej więcej od którego LvL i Skilla mogę iść na dany Hunt. Tak więc mam Knight'a 57/68 Skill i 35lvl. EQ to Knight Set oraz Knight Axe , Crusader Helmet , Boh . Słabe wiem ale miałem problem i zostałem oszukany. Potwory: Dragon Lord'y LvL: Skill: Wasza rada. Hydry. Dragony. Bog Raider'y. Całe MT.Setrum Cypry, Ghosty. PS: Szukałem i pytałem lecz każdy radził mi coś innego. Jestem FACC ! |
Cytuj:
|
Up
@Up
Ale mogę kupić PACC. To chyba legalne :glupek: |
Na 35 levelu na dl? knightem? z takimi skillami?:D:D:D
wbij co najmniej 65 skille wtedy możemy podyskutować. Ale jeśli koniecznie chcesz już teraz expić, to idź na DC na -1 i na -2 ale na te jaskinie po prawej (ghoule, slimy, tarantule). |
...
Pisałem abyście mi podali od jakiego LvL i Skilla mogę siekać to co wymieniłem...
|
Cytuj:
hydry - nie oplaca sie bić ich solo. Zanim je ubijesz zejdzie duzo e granow loot slaby i exp juz lepszy na dragach.. Bogi - hmm 60 lvl i 75 axe mozna siekać,czy waste bedzie zalezy od fuksa caly mt sternum? 50 lvl przyzwoite eq i lecisz[skille 75] cypry? chyba crypty - 30 lvl 70/70 albo 40 lvl 65 65 ghosty najtem sobie odpusc,ew z icycle mozna juz na 28 spokojnie |
Cytuj:
|
@up
Oops,wtopa,mój błąd. |
Cytuj:
@Topic Dragon Lordy - 50lvl (żeby było strong potiony) 75/75. Hydry - Only team. Nie zaprzątaj sobie nimi głowy. Można je nawet bloczyć 40lvlem ale jeśli chodzi o exp to zupełnie co innego. ;) Bog Raider - Nie mam pojęcia. Mount Sternum - Zależy o co chodzi dokładniej bo jeśli undead cave to 20lvl 65/65 i śmigasz po całym. Crypt Shamblery - 30lvl 65/65 lej je jak zwykłe moby. Ghosty - Wystarczy zenchantowana broń lub fire sword itp. Nie są zbyt trudne. |
Cytuj:
bedzie expil na dlach na 50 lvl? gl,zabije 2 dle i sie poty skoncza - co za idiota hydry - tak oczywiscie najlepiej na 15 lvl wcale nie bedzie waste,bic przeciez mozna od 20 nie? bog - to po co sie wypowiadasz mt. sternum - KURWA NAPISAL WYRAŹNIE ZE PO CALYM MT STERNUM WIEC CYCLOPY TEZ ZOMGGG crypty - pierdolisz? a czemu nie jak demy? ghosty- to samo napisalem loll |
Noo
Właśnie o takie odpowiedzi mi chodziło ;D Jeśli ktoś ma jeszcze jakiś pomysł pisać proszę :D
|
Cytuj:
Hahahahahaha... człowieku uspokój się i już nie płacz... Piszesz pierdoły o których nie masz pojęcia. Na podwórku ci mówią żeby ghosty z icicle i DL'e na 90, no tak zapomniałem dopiero od 90lvla można używać hmm. Bo inaczej to na Dl'ach waste. Jeśli na hunt nosisz 4 potiony bo cie na więcej dzieciaku nie stać to nie pisz. Myślisz że se walniesz pod nickiem avatar z outfitem który wyciołeś z YouTuba i napiszesz 61lvl to jesteś kozak. Jeśli hydry nie lałeś to się nie odzywaj i idź pod thais kasę na potiony żebrać. Jak byś nie wiedział MISZCZU to w Mount Sternum są też GS'y i Dragi więc się nie oburzaj i wypij potiona. Co do Bog Raider to chyba lepiej że nie napisałem nic o nim skoro nigdy go nie lałem a nie tak jak ty "Mama mufiła żeby lać dfurencznom brońom i walić z eSDeków" a tak naprawdę gówno wiesz i mówisz to co wyczytasz na wiki. Nie napisałeś tego co ja tylko napisałeś żeby jebać ghosty z icicle - tak codziennie expisz? Jeśli tak to powodzenia. Nie wierz internetowi i księdzu... PS: Nie pierdol głupot następnym razem dzieciaku. |
Double... srry
|
DL'e - ja radze 100+ skille 80+ i dobra broń swoim 113 ek z hellforget axe i skilami 81/85 (zmiana broni... przed tamtym update nie było żadnych clubów więc na axe przeszedłem pare tygodni później bach dodali club...) nie zawsze miałem zwrot ,tak wiem możesz pojśc i zloocic 2 dsm w 30 min ale możesz i przez 10h zloocic fire sworda...
Hydry - żeby było spokojnie to 50+ skile ~75 , siocher , shooter i możesz isc Bogi - 75+ bo na tym lvlu możesz już uzywac ave/justice seekera ;] Mt.Sterum - zależy jeśli chcesz bic cyce to myślę 50+ skile 70+ i jakieś w miarę dobre equ Crypty ,Ghosty ,Mummie itp. to ja polecam tak 60+ i broń z 2 areny bo te potworki nieźle biją z łapy więc trza je w miarę szybko załatwiac. |
Cytuj:
Pytanie było na czym expić a nie co da się zabić... |
Cytuj:
co do wytnietego obrazka z youtube - specjalna dedykacja dla ciebie tu bylo zdjecie twojego taty :) |
up
heh ng bocik (nic do tego nie mam sam go używam xD) |
gz punisher haha....co to za czasy kiedy to juz 62 ek moze sobie pozwolić na mpa =).
Pamietam kiedyś żeby kupić mpa to conajmniej 1kk...i ogolnie gra byla zupelnie inna.... To byly piekne czasy... |
ta,na 7.4 pomyslec o rare secie to szczyt debilizmu był,nieliczni go posiadali
|
szczerze mowiac to ja gre zaczelem na tibii 7.0 :D. Do dziś pamietam jak 3 kumpli w tibii mi tlumaczylo jak mam wejsc do dziury na raty hahaha.
Albo jak od GSa na 30lvlu można było uciec:D to był brecht...nawet w sumie, kiedyś, żeby zabić gsa nie potrzebowałeś 30lvla...wystarczylo rzucic firefieldy pod niego, troche parceli i gs sie ruszyć nie mogł :D... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29. |