![]() |
Softy&Runki
Jakie runy najbardziej opłaca się robić na softach? Jestem druidem 40+ lvl wiec mam wykupione wszystkie czary na facc. Wiem że było o tym poradnik ale nie wiem czy po update UHy ktoś jeszcze kupuje?
|
Na facc chyba niema run, które opłacałoby się robić. Szczególnie druidowi. jedynie Avalanche, ale też zależy w jakiej cenie jest bp tych run na twoim servie.
Pozdrawiam |
Bez pacca avalanche a z paccem icycle choc nawet na paccu te iccycle nie są pewne gdyż chodzą po 2k/bp a na softach się robi ich 4bp więc waste (chyba że opchniesz za 2,5k/bp ale i tak wyjdziesz na zero)
MS ma lepiej bo SD są bardzo często kupywane i ze sprzedaniem ich za 5,5k/bp nie ma problemu ,na softach robi się ponad 2 bp sd czyli dostaje się 11k za te 2 bp + kilka dodatkowych runek ;] |
Aldo
A jak je odnowic u aldo??Co trzeba napisać?
|
Wymagania 10k w bp i worn soft boots
mowisz Hi->Soft Boots>Yes i masz nowe |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lepiej pisac hi - repair - yes ~~ Krocej :D Ava facc, Icicle pacc, najlepiej kupca pewnego miec zeby sie zwracalo. MS ma ciut lepiej z SD.
|
lol na co komu softy ustawiasz bota na noc na robienie runek i masz kase za nic nie robienie...
|
Cytuj:
Może i tak, ale pamiętajmy o tym, że souli jest tylko 200, a icicle zabiera 3 punkty więc zrobisz tylko 66 run. |
autor tematu ma tylko 100 souli ;)
|
Exp
A expić na softach?? opłacało by się zwarzając na to że różdżka ssie po 13 many na strzał?
|
Cytuj:
Na pewno taniej niż z manasami, nawet jeśli odnosisz puste flas(z)ki. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:17. |