![]() |
Be Ast w Innej Roli
Dla fanów Be Ast'a, ma on jeszcze inna postać!
Senja PK :P loot do "pupci" http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=e5rx07lmjgztmjcc |
Drugi magic wall wlasnie pokazal jego pvp ; )
|
Ja dla pewności wepchnął bym go tam gdzie było wąskie przejscie na 1 kratke no ale jak mu się udało to po co kombinowac ;p
|
Jakim idiotą można być? Mimo że raz uciekł do domku - czyli widział co się dzieje, to później ze świadomością ze koleś na niego poluje i jest w pobliżu, afkuje. Lol
|
Cytuj:
Nie to zebym nie wierzyl ale jestem ciekawy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Be ast Jamera 2. Nissault Rubera online ;) |
Jak to Be Ast :P Ale wole filmy z 70 lvl :>
|
Cytuj:
2. Nissault Rubera online 3. Vissault Amera Tibia.com nie kłamie ;) |
Cytuj:
@Down W takim razie wytłumacz mi, czemu bot nie wszedł mu do domku za drugim razem, jeśli za pierwszym to zrobił? Może się nie znam ale ten fakt mnie dziwi |
UP
no to się na botach nie znasz ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down dobrze to ująłeś xd |
A tam pierdolicie, gościu sam uciekł do domku, po czym go po jakimś czasie opuścił sądząc że ktoś sobie dał sobie spokój widząc że ma pod nosem pz, więc debil wyszedł i sobie afkował.
|
mi też się zdaje, że nie bocił, ale chciałem przedstawić argument, że jednak było prawdopodobieństwo, że boci
|
Chyba raczycie se zartowac ze to nie bot 8o . Jeszcze wyglada mi to na slaba ustawiona tibiaauto. Czy normalny gracz przyjalby na klate tyle ciosow bez leczenia, bez ucieczki? Zreszta ruchy sa typowo botowskie.
|
Bot Bot... Widać, pewnie ma ustawione, ze jak dmg to do domku, lub <>~50% hp. Jeżeli by miał, że gracz na ekranie, to by mu te spirki nie wyszły :P Wystarczy, że ktoś postawi mc, lub jaki newbie będzie podziwiał jego lvl :>
|
dobry gosc. ( ofiara ) hehe nie ma to jak afk
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Widać jacy ludzie teraz w Tibię grają, nawet bota nie umieją ustawić.
A tak btw. jakaś moda na tego Be asta zrobiła. ; 0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:59. |