![]() |
Problem z wyborem muzy ;/
Możecie mnie wziąc za jakiegoś noobka z carlin co tam ;p
Od jakiegoś czasu nie mam nic fajnego do słuchania - chodzi mi o muzę. Sam nie wiem jaką muzykę lubię , podam wam kilka kawałków których słuchałem/lub nadał czasami słucham (wiem że są one że tak powiem pomieszane - ponieważ nie mogę się zdecydowac na rodzaj muzyki) są to dośc stare utwory ale myśle że zczaicie o co chodzi ;p : 1 Britney Spears - Break the Ice 2 Kate Perry - Hot and Cold 3 Kate Perry - I kissed a girl 4 Lady Gaga - Just Dance 5 Lady Gaga - Poker face 6 Billy Talent - Red Flag 7 Lordi - Hard Rock Hallelujah no to tylko takie przykłady. Teraz prosiłbym was abyście dali nazwy utworów które by mi się spodobały lub dacie do nich link , proszę nie mówic że każdy ma swój gust i mi się coś nie będzie podobało bo chcę znaleśc ,,muzykę dla siebie'' i czekam na propozycję. Z góry dziękuję A do moderatorów proszę o nie kasowanie tego tematu twierdząc że istnieje już przyklejony temat ,,szukanie nieznanych tytułów'' bo mi chodzi o coś innego - rodzaj muzyki. (tak trochę was nakierowójąc prosiłbym was o jakieś kawałki podobne do 2 ostatnich wymienionych przeze mnie utworów którę podałem wyżej) |
To są dość popularne kawałki, proponuję włączyć radio na jakiejkolwiek stacji. Ewentualnie www.last.fm i znaleźć sobie podobnym wykonawców.
|
Nie musisz się decydować na dany rodzaj, sluchaj tego co ci sie podoba:P
www.peb.pl - myślę, że tutaj znajdziesz coś dla siebie. |
Ja odpalam sobie radia interentowe tylko że : rmf fm/radio zet ale tam to same stare ,,przeboje'' w większosci
|
Cytuj:
|
Daddy Yankee, Don Omar- ogólnie reggaeton koxuje, ostatnio złapałem nieziemską faze na takie karaibskie rytmy ;D
|
Ten pierwszy mi nie przypadł ale ten drugi niezły kozak ;p
Czekam na dalsze propozycje a za udzielone do tego czasu dziękuje ;p |
Static-x "Bled for days".
|
up
może i coś w tym stylu by mi się podobało ale raczej wolę szybszy niż ,,cięższy'' utwór ;p Ale coś typu tego utworu Lordiego myślę że by mi się spodobało - bo ten utwór co ty podałeś to powiem szczerze mi nie przypadł do gustu , ale i tak dzięki za odpowiedz ;p Lordi roxi ale niestety tylko tym jednym kawałkiem - przynajmniej dla mnie. |
Zapytaj kolegów. Albo wyrób sobie własny gust. Albo słuchaj radia.
Jak chcesz coś szybkiego posłuchaj sobie jakiegoś speedcore. Albo grindcore... ale to już ciężkie. Btw, jak Static-X jest ciężkie, to... nie chce mi się wymyślać porównania nawet. |
Cytuj:
|
Jeśli lubisz Billy Talent to polecam Green Day, Panic! At The Disco, Fall Out Boy. ;)
Ale generalnie - odpal last.fm. |
Ogólnie to cała dyskografia Billy Talent <3 lovelove
|
Winamp
wybierasz ML szukasz zakładki radio szukasz sobie radia pod względem jakie Cie interesuje itp. polecam wpisać "polskastacja" tam masz duży wybór stacji z różną muzą |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |