![]() |
Nerana - kasa do zebrania
Witam! Organizuje konkurs. Do wygrania jest (może nie dużo lecz zawsze jest to coś): I Miejsce - 25k II Miejsce - 15k III Miejsce - 10k W przypadku remisu będą rozdawane podwójne nagrody. Nagrody dodatkowe w przypadku dobrego podania. Jeżeli jesteś zainteresowany zdobyciem tej kasy napisz w temacie w kilku, kilkunastu (kilkuset ;)) zdaniach dlaczego akurat Ty powinieneś wygrać. Liczy się oryginalność. Proszę również podać swój nick oraz level. Pamiętaj postać musi być na Neranie. Wymagania: - postać na serwerze Nerana - minimum 15 level - postać musi być na mainie Zaczynamy dzisiaj (tj. 25 lutego). Koniec - 28 lutego o godz 18:00. Wyniki powinny bydź zaraz po zakończeniu. Opóźnienie może wynosić maksymalnie 24 godziny. Pieniądze wysyłam tranferem do banku zwycięzcy. Piszcie podania i czekajcie na wyniki. |
Ja powinienem dostać ponieważ mam 1.975kk a chce miec 2kk :>
Jak wygram to podam nick ^^ |
Ja powinienem dostac bo na każdym huncie mam waste ostatnio nastąpiła u mnie zmiana neta od tamtego czasu padłem 5 razy czyli zwaściłem 500K!... od ostatniego czasu nie mam za bardzo jak grac więc nawet te 25k mnie ucieszy ;[ zawsze to pare bp potek na hunta.
|
Ponieważ jest mało chętnych przedłużam czas trwania konkursu do dnia 2.03.2009
Podań napisanych : 2 Podań przyjętych : 0 @ Lechista, LukibossKomboss nie podaliście nicku. |
na tibia.com zaloz temat
|
Za mała kwota, żeby pisać na tibia.com
Poza tym dostał bym bana za podawanie linków do stron nie Supported Fansite :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08. |