![]() |
HOTA czy RH?
Czesc :) Dzisiaj sie jakis typ zemna zamienil za moj golden armor dal HOTA :o
Ale teraz pytanie.. Nie mam az tyle kase zeby se kupowac co dzienie Rubiny a bez rubiny HOTA ma tylko 8 arma.. czy nie lepiej spredac HOTA i kupic RH? (Sorka za ortografie ale mieszkam w berlinie i nie umie tak dobrze pisac :P) Dzieki z gory ;) |
Moim zdaniem moglbys opchnac HOTA i kupic te RH ;)
|
zalezy jaka prof i lvl
|
A jaki masz aktualny helmet ? Jeżeli na rubiny kasy nie chcesz marnować... Sprzedaj tą HOTA i kup jakiś helmet, ale potrzebny ci już RH ? Nie lepiej wydać tą kase na Crus lub WH ( warrior helmet ) ? Ale cóż kup już tego RH :)
|
ja bym sobie zostawil HOTA na przyszlosc ;)
|
Nie znam nikogo kto uzywa HoTa, sprzedaj to asap :p
|
ja uzywam :3 (wlasciwie uzywalem jak gralem ale jednak ponad 60 lvli to nosilem)
@topic yyy dokladnie jak napisali zalezy od lvl i profki (ewentualnie jeszcze skilli) oczywiscie mozna nosic bo lepiej wyglada niz taki rh a rubinki sporadycznie pakowac (np jak sie wydropi) a na wyzszym lvlu juz ci to 1 hp roznicy nie robi jak obrywasz x) |
Hota jest bardzo ladny ,ja bym go nosil ; )
|
Prof.
No Jestem paladynem.. 40 lvl wlasnie wbijam i mam skille 78/61 w weekend 80 dist. :] Teraz jak macie Prof. itd. co radzicie? :)
@up: Dzieki all ale jest 50% za HOTA i 50% za RH tak ze dalej nie wiem :P Crus helmet juz mialem.. a hota wazy tylko 27.60 oz. :confused: |
@ Up
Sprzedaj HOTA, kup Mystic Turban i zbieraj na DH :) |
Chcesz czerpac większą radośc z gry , patrząc na swoje equ czuc dumę , gdy jesteś na poważnym huncie miec więcej defa - weź HOTA
Chesz byc szarą myszką , po prostu wbijac kolejne lvle ,wygląd twojego equ nie ma dla Ciebie znaczenia - weź RH |
@up
Royal Helmet (Królewski Hełm)... Po nazwie to rzeczywiście dla szaraczków -.- Ja bym wybrał HOTA. |
Ja tak samo jak kolega wyżej, bierz HOTA
|
wez Hota kupisz pacc to wtedy kupisz inny helmet a hota do domku ladnie wyglada:)
|
Cytuj:
a z tym ,,dla szaraczków'' chodzi mi o to że 80% lvli ~50-100 nosi właśnie ten hełm... chodzi głownie o rp i ek , wiem że wybicie z tłumu nic nie da ale ja np. lepiej się czuję z skull helmetem niż z rh ;p |
Nos HOTA, bo jest ladny. Helm w Tibii, zwlaszcza dla Palka, hoia daje. Do 50 lvla biegalem bardzo czesto bez helmu i nie zauwazylem zadnej roznicy, poza wygladem :)
|
no i waga mowi sama za siebie
|
Rh
Dzieki za info itd. :D
Ale w koncu sprzedalem HOTA bo koles dal 45k i mi ssie wydaje ze to jest duzo :D Tak ze mam RH i PALL arma teraz ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |