![]() |
Skille
Szukałem zakładki o skillach ale nie znalazłem, więć postanowiłem napisać tu.
Jakie mieć skille na 9 lvlu i do jakich skillować. np na 13 lvl mieć xxx skille na 20 xxxx na 30 xxx a na 50 xxx. PomużcieB) |
Zajrzyj w poradniki na stronie tibi.pl ...
|
Cytuj:
|
Matkoo!
Po pierwsze: poradniki. Po drugie: to jest indywidualna sprawa każdego. Masz hity, które Cię satysfakcjonują? Nie skilluj... Masz małe hity? Skilluj! |
up@ a moze go male hity satysfakcjonuja, to co wtedy? :F
|
Cytuj:
Cytuj:
Skoro już tak Ci na tym zależy: Knight: Proponuje Ci na 20 levelu wbić 65/65 - jest to dobry skill i możesz bić prawie wszystko na co ilość życia Ci pozwala :) Na 50 levelu 85/85 możesz luzem expić na dragach - sama przyjemność. Palladyn: Podobnie jak z knightem, 20 level 70 dysta 50 level 85 dysta Najlepiej jest na samym początku trenować do znudzenia, następnie wbić levelek i gdy stwierdzisz, że za mało bijesz, zacząć znowu trening. sazqq w prawdzie ma najwięcej racji "to jest indywidualna sprawa każdego" ale warto się jest czymś motywować. Mam nadzieje ze pomogłem. Peace. |
dzięki dragon. jestem palem na 10 lvlu mam skille 42. wystarczą na ghule i scorpiony na gl?
|
tam możesz mieć jeszcze za mało hp, gdyż ghoule mają to do siebie że używają drain, a wtedy żaden skill ci nie pomoże ... proponuje Ci dwarfy koło kazz
|
Cytuj:
|
Mam pewnego palka for fun i od 12 lvla ze skillem 40 expie na ghost landzie bez problemu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |