![]() |
nowy rok, nowe niespodzianki
01.01.2004 01:53:49 CET Killed at Level 19 by a skeleton
byl tam jeszcze bh i 7 skeletonow :/ wiec ten rok chyba niebedzie szczesliwy :( PS. kto mial wczesniej deada? edit: nieiwme jak to sie stalo ze 7 skeletonow ale niemoglem uciec :/ amoze i 6 niepamietam ja tak na oko :P |
Cytuj:
CZŁOWIEKU!!! W nowy rok trzeba się bawić a nie przed kompem siedzieć!!! Ja właśnie wróciłem z wyjazdu sylwestrowego .... nogi na...ją jak s....syn, ale impreza po prostu przednia :] @re: down Dla mnie to już uzależnienie jak ktoś nawet w sylwestra się zamula przed kompem ... LUDZIE, ŻYCIE JEST CIEKAWSZE! |
Cytuj:
|
tja, ja caly sylwester spedzilem ogladajac moje DVDki:)
a co do topicu : na cale szczescie deada w sylwestra nie mialem;) ale od kiedy bh moze przywolac 7 skeletonow? dotad wydaje mi sie ze mogl przywolac max.6 |
Szczerze współczuje śmierci. Ja osobiście w sylwka nie grałem swoją postacią, ale i tak przy Tibii spędziłem czas :D . Szkoda, że sie nachlałem i rano miałem problemy żołądkowe :(
|
a ja grałem w tibie w sylwestra na imprezie co prawda nawalony w 3 (Cenzura) ale gralem po 15 minutach zginałem :P
------ Edit by Gremlin |
moj znajomy tibijski maniak chcial w sylwester nabic lvl na pohowych gsach, koniec byl taki ze gdzies tak o drugiej zabil go hunter :p
|
Cytuj:
moze jakas niespodzianka sylwestrowa??? :)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49. |