Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   profesja dla samotnego gracza (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=207787)

grabaa 27-02-2009 22:04

profesja dla samotnego gracza

jaką profesję polecacie dla gracza który sam expi?? lubie grać kinem i druidem, ewentualnie sorc, ale nie palek nie lubie nimi grać speary itp.
tak żeby się fajnie expiło bez blokera lub shootera na silniejszych potworkach i na facc, pacc będzie może za jakiś czas

Xerden 27-02-2009 22:16

Jak facc to najt, gdyż magiczne mijają się z celem

Avidek 28-02-2009 11:05

Jezeli w przyszlosci bedziesz mial pacc to mozesz pomyslec nad druidem, ale gra nim na faccu nie bedzie rozowa. Wedlug mnie najlepiej wybrac kine, na facc mozna nim pograc a przy okazji zarobisz troche kasy, za ktora bedziesz sie mogl pobawic druidem kiedy kupisz pacc.

Inferno3031 28-02-2009 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grabaa (Post 2480047)
jaką profesję polecacie dla gracza który sam expi?? lubie grać kinem i druidem, ewentualnie sorc, ale nie palek nie lubie nimi grać speary itp.
tak żeby się fajnie expiło bez blokera lub shootera na silniejszych potworkach i na facc, pacc będzie może za jakiś czas

Expić samemu można wszystkim. Jeśli nie jesteś pewny pacca to raczej palek.

juran_se_spychowa 28-02-2009 11:37

Żeby expić samemu, to wg. mnie najlepszy jest palek, bo robi za blokera i za shootera jednocześnie... Knight potrzebuje shootera a mag/druid blokera (opcjonalnie, na lepszych huntach). Zrób palka, pomęczysz się troche ale to się opłaci

vampa95 28-02-2009 12:47

up@
masz rację, że pall robi za shotera i blokera, ale on napisał, że nie chce pala :baby:
topic@
skoro nie chcesz pala ( robisz wielki błąd :p ) to weź knighta bo na faccu sorcem i drutem sie bedziesz męczył, a knightem i na facc i na pacc prawie tak samo, pomijając "exori" i lepsze expowiska na pacc

Eikozlan 28-02-2009 13:32

Jak panowie @Up Palek to naprawdę dobra profesja (Mocne hity, dobry shielding, atak z dystansu), jednak gdy nie lubisz paladynów to graj knightem, jednak kinem jest nudny exp etc. etc. (Osobiście jestem samotnym graczem expiącym i wybrałem paladyna - super profesja) A tak przy okazji... No pain no gain :-)

AdiZgOlekk 07-03-2009 21:33

jak nie chcesz pala to w tibie nie graj. co userzy tibii.pl maja sie uzerac z twoim problemem bo nie lubisz pala ?to twoj juz problem. a przylacze sie do wszystkich up, palek/knight

StagG 07-03-2009 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez juran_se_spychowa (Post 2480504)
Żeby expić samemu, to wg. mnie najlepszy jest palek, bo robi za blokera i za shootera jednocześnie... Knight potrzebuje shootera a mag/druid blokera (opcjonalnie, na lepszych huntach). Zrób palka, pomęczysz się troche ale to się opłaci

Dlatego myśląc optymistycznie, za 3 miesiące w update'cie pallek zostanie udupiony :P

@top

FACC - kina (jak palla nie chcesz o.O, )
PACC (cały czas) - Sorc / Druid (Tu już musisz sam wybrać)

Vyohman 08-03-2009 15:16

Weź knighta będziesz fajne śmigał na ofie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11.