![]() |
profesja dla samotnego gracza
jaką profesję polecacie dla gracza który sam expi?? lubie grać kinem i druidem, ewentualnie sorc, ale nie palek nie lubie nimi grać speary itp.
tak żeby się fajnie expiło bez blokera lub shootera na silniejszych potworkach i na facc, pacc będzie może za jakiś czas |
Jak facc to najt, gdyż magiczne mijają się z celem
|
Jezeli w przyszlosci bedziesz mial pacc to mozesz pomyslec nad druidem, ale gra nim na faccu nie bedzie rozowa. Wedlug mnie najlepiej wybrac kine, na facc mozna nim pograc a przy okazji zarobisz troche kasy, za ktora bedziesz sie mogl pobawic druidem kiedy kupisz pacc.
|
Cytuj:
|
Żeby expić samemu, to wg. mnie najlepszy jest palek, bo robi za blokera i za shootera jednocześnie... Knight potrzebuje shootera a mag/druid blokera (opcjonalnie, na lepszych huntach). Zrób palka, pomęczysz się troche ale to się opłaci
|
up@
masz rację, że pall robi za shotera i blokera, ale on napisał, że nie chce pala :baby: topic@ skoro nie chcesz pala ( robisz wielki błąd :p ) to weź knighta bo na faccu sorcem i drutem sie bedziesz męczył, a knightem i na facc i na pacc prawie tak samo, pomijając "exori" i lepsze expowiska na pacc |
Jak panowie @Up Palek to naprawdę dobra profesja (Mocne hity, dobry shielding, atak z dystansu), jednak gdy nie lubisz paladynów to graj knightem, jednak kinem jest nudny exp etc. etc. (Osobiście jestem samotnym graczem expiącym i wybrałem paladyna - super profesja) A tak przy okazji... No pain no gain :-)
|
jak nie chcesz pala to w tibie nie graj. co userzy tibii.pl maja sie uzerac z twoim problemem bo nie lubisz pala ?to twoj juz problem. a przylacze sie do wszystkich up, palek/knight
|
Cytuj:
@top FACC - kina (jak palla nie chcesz o.O, ) PACC (cały czas) - Sorc / Druid (Tu już musisz sam wybrać) |
Weź knighta będziesz fajne śmigał na ofie :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |