![]() |
Należał mi się ban? Dla dobrze obeznanych w Tibia Rules
"Punishment Information
Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Character: Kubus Rozpruwaczus Reason: illegal advertising Comment: "http://**********". Posting links to unsupported websites is a violation of Tibia Rule 2c Date: Feb 28 2009, 10:57:00 CET Until: Mar 07 2009, 10:57:00 CET Duration: 7 days" Dostałem bana za ostrzeżenie graczy forum na tibia.com o nowym spamerze linków na który nie jeden złapać mógł się... i zapomniałem ocenzurować linku który przesyłał i dostałem bana za "rozpowszechnianie linków reklamujących" |
Wyraźnie pisze, za co dostałeś bana. Nie liczy się, że zapomniałeś ocenzurować. I tak lamera zgłasza się inaczej...
|
nalezal ci sie ;)
|
Osobiście uważam, że za pomyłke w cenzurze powinno być upomnienie a nie od razu ban. Ale CipSoft jest wyczulony na wszelkie linki z powodu licznego pojawienia sie pseudo hakerów. Pozdrawiam :)
|
Chyba jak ktos umie czytac to nie kliknie w linka gdzie jest dopisane ostrzezenie zeby nie wchodzic.
Chyba ze Cipsoft chce kompletnie wylaczyc myslenie graczy i nastawic ich tylko na gre ban niesluszny |
W 100% słuszny.
... Tak jakby ktoś napisał na trade Free mpa,golden legs, mms, pacc!!! www.zestawmalegohakera.yoyo.pl dont open link. btw. ja dostalem bana za napisanie szkoda.pl na gamechacie ;X |
Cytuj:
Cipsoft nie chce wylączyć myślenia tylko wbić do głowy, żeby nie wysyłać w tej grze żadnych linków poza tibia.com i SF. |
tyle ze to było na forum tibia.com i wyraźnie napisane że to hacker z zacytowanym jego tekstem który wysyłał do każdego online gracza ... miał nick Arcania warned bla bla ... powinno być ostrzeżenie a nie ban... pacc leci.. a to moje 1 konto i te luki w rules zniechęcają do gry
|
Uważaj na przyszłość.
|
Cytuj:
|
Tak... Może zamknie ktoś ten temat ? ;x
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mój pacc leci:D wyzyskiwacze jedne... nawet nie mogę na nowym koncie grac
Do zamknięcia. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
on jest autorem tematu i to chyba on moze zadecydowac czy chce by temat zamknieto czy nie, jezeli nie narusza regulaminu i nie offtopuj |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |