![]() |
31 ms pk
Film nie moj, znaleziony na tibia.de
http://turboshare.eu/files/9358427/p...mpera.cam.html |
Bot na bocie xD
najzz 8o |
I to jest pk, a nie wyskoczy 10 osob i sie ciesza ze zabili 1.
@down pomylilo mi sie ;p (pomieszalo mi sie com z cam). |
@up
Sugerujesz, że to key ;o? @topic Ile botów XD |
html to keyloger :(
|
@up&3up
plz, powiedzcie ze to żart.... Film całkiem ok, z tego redskulla nawet nie najgorszy loot był. No i zdecydowanie wole takie filmy (mimo że troszkę nudny) od tych wszystkich POI/INQ huntów. |
Nie wiem czemu ale uwielbiam tego typu filmy, najwięcej było ich w plikach .rec, ale odkąd nie ma aktualizacji TibiCam to lipa bo nie ma. Jak wiadomo niestety w tibię grają młodsze osoby które jeszcze nie mają własnych pieniędzy lub nie zamierzają wydawać "drobnych" od rodziców na program do nagrywania i dzięki temu nie ma już takich filmów jak również noob pk :evul: Brakuje mi filmików w rec :(
Odnośnie filmu to zrobiłem sobie 30 sorka na infernie i już kilka razy po nocy nim łażę i nie ma żadnych botów do ubijania. Wszędzie puste respy, jedynie ubiłem team br pk ale to są nooby i 4 osoby z podobnymi lvlami mi nie dały rady <3 Skoro html to keylogger to sobie głąby utnijcie rozszerzenie -> http://turboshare.eu/files/9358427/pkzinho_empera.cam |
Cytuj:
omg wyjdź : ( :glupek: czy mi sie wydaje, czy ona nie wziela key ringa? o.O |
a mi sie nie podobalo ; o, co prawda tez nie lubie filmow milion vs. 1 ale tutaj nie bylo nic innego jak atakowanie sumonami i walenie z visa po 40.. mi nie podchodzi
|
Cytuj:
ZAJEBISTY FILM POLECAM! jak na starej dobrej tibii @up Liczą się fragi :] |
Echh...tęsknie za filmikami .rec ,są one jak dla mnie symbolem starej lepszej tibii gdzie nie było tylu botów jak teraz. Ludzie używali botów do trenienia lub robienia runek a nie do expa. Nie chcę skłamac ale chyba tacy pierwsi znani boterzy to było całe Knighthood na Berylii z Korobskura <mogę sie mylic z nickiem> która botowała na hydrach na ank ..
|
Filmik dobry. Bot na bocie xDDD
|
jeden z ciekawszych filmów jakie się tu ostatnio pojawiły : )
|
104 pałek decha <3
Dobre fragi nawet ^^ Warto obejrzec |
najlepszy był ten rp na końcu filmika hahaha ;p
Vdown nie jesteś smieszny |
Przeskanujcie Kompa Jak To Sciongneliscie Bo Dempah Spi Ale Nei Zasnol W Karlin!!!111111111111
Html To Keylogger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 1111111111111 |
Filmik niezły wiedziałem go na tibia.de. Wczoraj z kumplami mieliśmy też niezłe pk, szkoda że niemamy TibiaCam ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |