![]() |
Piece of Broken a Amulet
Witam! Przeglądając swoje depo znalazłem pewną rzecz, którą kiedyś (z niewiadomych teraz przyczyn [skleroza :)]) znalazła się w moim depo. 13:49 You see a piece of a broken amulet. It weighs 1.00 oz. Jest to kawałek zniszczonego amuletu. Jak pewnie większość wie w broken amulet został zamieniony Amulet of life po tym jak go wycofali. Można go sprzedać u NPC za 50k, jednak jego cena jest dużo wyższa. Troche histori Cytuj:
http://img14.imageshack.us/img14/960...0301135555.jpg |
Niestety cie rozczaruje ponieważ to nie jest ''broken amulet'' tylko 1 z czterech części do amuletu koshei the deathlessa
Więcej w dziale questy Nie dziękuj Mosted. |
Jest bezużyteczny ale człowieku to jest rar. ;)
|
To jaką to ma wartość? Chodzi o piece.
|
1k o ile ktos to kupi
|
@Bloodwin.
To jest rar? haha, każdy kto ma pacc robi sobie nuphara na 8 lvlu i może mieć 4 takie części, to żaden rar... Zdobywasz 4 takie części <ofc każda inna> zanosisz do sweaty cyclops, on naprawia Ci za 5k i masz pełen amulet. Jest potrzebny do questu na b legi. |
Cytuj:
Mój błąd. |
@2up failed 2 ^^
Ten quest jest od 40 lvl |
Cytuj:
Od 40 lvl można przejść przez bramkę, a amulet można zebrać na 6 lvl. Nie pisz fail, jeśli nie wiesz, bo zaliczysz jeszcze większego faila. |
@up
ty to robisz od kiedy sie pojawiles na forum 6 lvl poradzi sobie z na piramidzie minosow albo na drefi ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie kazdy 6 lvl ma kolegow ktorzy by dla niego latali i pomagali mu czesci gownianego amuletu zbierac
|
A kto gram 6 lvlem na mainie? Takie chary robi się do "rekordów"... zazwyczaj ktoś z wyższym lvlem, któremu się nudzi.
|
Omg człowieku, napisałem że 6 lvl bo każdym zasranym charem z pacc można mieć te części...
|
<delete post>
|
Lewl, sam dwie dodałeś i szpan blx?
Btw. nie rób offtopu, nie masz nic do gadania siatafaka. |
I ten "piece" na pewno nie ma innego zastosowania? Wczoraj mój brat wyloocił taki fragment amuletu z bodajże mumii (ewentualnie czegoś innego w stylu scarab/ghoul na tombie)... Z opisu niczym nie różni się od tego pieca Kosheia. Mam przez to rozumieć, że można wyloocić "zapasowy" fragment amuletu?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |