![]() |
POH - mapa stworow
Witam.
Od jakiegos czasu mysli mi sie o wycieczce na POH. Palladyn 19lvl D:50 S:35 (walcze tylko lukiem wiec to ma male znaczenie) Wiem ze mozna tam wdepnac w niezle bagno jak sie zbyt beztrosko rozglada. Widzialem ze pare razy ktos zyczliwy rysowal tutaj gdzie mozna spotkac jaki rodzaj stworkow ; czy mozna prosic o taka mapke jesli chodzi o poh? Czesc rzeczy sie domyslilem po zdjeciach zamieszczonych tutaj. Na przyklad domek obok ktorego jest GS ale co poza tym. Dodaje ze mino mag i mino archer poki oc napawa mnie strachem wiec ich miejscowki tez chcialbym omijac. pozdrawiam. Arbuz. |
Zobacz sobie mapkę respawnu, Tam jest opisane gdzie wystepuja.
|
Re
Mapa respawnu owszem jest ale niedokladna.
Tam gdzie sa wymienione WW i Huntery mozna sportakc tez Mino archera. pozdro. Arbuz |
|
Na PoH jest strasznie duzo potworów... :D
aha i uważaj żeby nie wpaść w żadną dziure :)) |
no a tak w ogole to od ktorego mniej wiecej lvl mozna isc na poh ?
|
Wiesz od lvl to malo zalezy... :D
Bardziej chodzi o skille Najwcześniej tam możes ziśc Palldynkiem z distans 40 ;) Wtedy jest spoko :)) |
heh no ja mam 12lvl palek i dist 42 :> ale watpie czy sobie poradze jak zobacze mino archera a o gs'ie nie mowie... :P
|
A ja moim pallakiem moge isc z 60 distanca i 47 shieldinga? co mnie moze tam spotkac?
|
Ja mam 17lvl Palla 50dystansu 34 shela i se chodze na archy, od 18lvlu ma zamizar wzisc 5 spearow i dwarfen shied i na solidery do kopalni.
|
Na soldiery to sie chodzi od 10 ze sperami (ewentualnie luk) a od 18 mozna spoczko na poh zasowac bo gs cie juz nie dogania..
|
10lvlu zycze powodznie przetrzymania 2 solidery naparzajace z kuszy bez zadnego blokera.
|
20 LVL palladyn skille D: 50 S: 3x-4x
Żadnych lagów czysty inter i na POH'u zabic może cie chyba tylko Dragon lub PK Ale z tymi skilami lepiej poszukać kumpla (Knight'a) z 30-40 LVL Plus jeszcze kogoś (The Best Sorc'a <z możliwością przyzwania Zerg'a lub DS'a) i iść polować na Black Knight'e. |
Cytuj:
Dzieki i chodzilem od 10 lvl na pierwsze 3 poziomy kopalni sam , wiec nie gadaj glupot.Chyba ze masz skille 20/15 to owszem |
na 10 lvlu mozna spokojnie nie tylko isc na soldiery ale nawet na POHa
sam widzialem kilku takich palladynow co chodzili i polowoali na cyclopy i mino guardy [ale przed archerami uciekali ze az milo bylo popatrzec] |
nom te archery to jest jak zmora jakas :P a cyce sa ql :D
|
POH - mapa stworow
ja tam mam 20 lvl i 55/40 skille i sie jeszcze dygam isc na poh. a pozatym GS jak mnie nie dogoni to mnie z poisona pociagnie wiec i tak i tak sam nawet na 25 lvl nie pojde :P.
Yelen-----> palladyn---->20lvl--->rubera--->Thais Thais:D |
re up
No ja tez juz mam 20 lvl i kisze sie wkopalniach. Samemu na POH mi niemilo isc a kumpel druid 12lvl jest za mlody by umierac. Co prawda z GS mialem do czynienia 2 razy ale zawsze to bylo "ratowanie" uciekajacej Paladynki albo kogos innego i zwykle w towarzystawie kogos kto wziol GS "na siebie" ostatnio to byl druid no i walka nie wydawala sie jakos strasznie straszna. Z poisona sie wyleczysz a jesli biegasz szybciej niz on to ostatecznie go kilujesz.
A mam pytanie. Jakie sa obrazenia od wejscia w Poison field jakie rzuca GS bo rozumiem ze inaczej zatruc nie moze za wyjatkiem oczywiscie bezposredniego uderzenia jak mniemam. pozdrawiam Arbuz |
Nie bojcie sie truzcizny gs'a.Jest beznadziejna.Kupcie sobie spell Antidote i po wszystkim.GS niebezpieczny jest tylko w zwarciu(wczoraj wpadlem niechcacy do dziury i mi sie umarlo po 4 ciosach jeden na klate za 177 hlip!!)
|
O jejj... macie 20lvl i boicie sie isc na Poh?? o mamo...
ja gram uwaga - magiem [sorcereem jak kto woli] i chodze od 11 lvl ;D, minosy wszelkiej masci leje bez problemu [mam 14lvl], cyce tez bez problemu, dzis lalem GS`a ale nie sam ;D mam zamiar wybrac sie solo na ds`a.. ludzie odwagi !! to tylko gra ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |