![]() |
Moja 1 praca....
Nie yest to zbyt ciekawe no ale coz... Od czegos trzeba zaczac....
No więc podczas trainu wskoczył mi skill.. na pozątku myslalem ze to jakis bug... Ale potem..... http://img.photobucket.com/albums/v6...a/230e3ae5.jpg No i zadowolony wracam do Venore.. Aż tu nagle... http://img.photobucket.com/albums/v6...bia/fakecz.jpg No i jaki moral?? chyba sami sie doczytacie .... Jest to moj 1 fake wiec mozecie odrazu go wywalic(do modow::P) HUH!!!dopeiro zauwazylem blad!! w okienku skillz hp i mp nie zgadzaja sie z tymi na gorze:P:P |
jak to sie stalo ze jest xxrotow i kazdy jest w tej samej pozycji? fake troche malo wiarygodny
|
Cytuj:
Po 1. to jest fake.... A po 2. jest xx rotow... bo niewiem jak to wytłumaczyc ale moge ci pokazac!! jesli bedziesz gral na hibernie to ci udowodnie...bo ta postac mi shakowali..."/ |
Bardzo podoba mi się 1 fake ;-)
Jeszcze tylko jakby w Photoshopie troche przyciemnić tego GMa ;] |
ThX=] ostatnio mialem formata i nie mam jush photoshopa!! no coz bylo robione w paincie xD No ale God musi byc podkreslony zeby bylo go lepiej widac xD
|
;]
Mi sie podoba :] jak miales w plecaku te wszystkie rzeczy mogles je sobie ubrac jak wychodziles :D a rotami fajniej wyglada jak nie sa wszystkie rowno jest ... bardziej realnie :) . A wlasnei szkoda ze Cie shackowali :(
|
@ReM
Jakbym założył eq to by nie było morału i gm by stracił na tym:P:P
|
KOlejna praca
|
:p
No nowa postac szybko idzie do gory :) piknie :] ,dawaj wiecej fakow :D ,bo fajne sa ;]
|
X X i jeszcze raz X
Niestety widze tutaj tylko X i szkoda
|
teraz zobaczyłem
Według mnie nawet fajne inaczej się nie wyraże
|
Fajne fake, jak na pierwszy raz
|
Mnie się bardzo podoba :).
More plx! |
Narazie robie se przerwe!!
Robie se przerwa ponieważ przechodze teraz przez intensywny trening moim nowym charem xD pallem wiec mushe duzo czasu poswiecac na ponoshenie spirow...:p :p
|
A to zrob sobie przerwe :] ja poczekam . Dawaj scigamy sie do 70/55 :P co ty na to ??:P
|
Fajne to Fake. Btw. Jaki masz nick na Hibernie xD??.
|
super extra gratx wi want mor plx!! :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:50. |