![]() |
Co myślisz o zaroście twarzy ?
Jako że chyba już każdy założył jakiś głupi temat to postanowiłem nie być gorszy ! A więc mówcie co sądzicie o zaroście na twarzy ! Golicie ? Hodujecie ? Nienawidzicie ? A może kochacie ?! Wypowiadajcie się. Ja bym wąsa nie wytrzymał. Co najwyżej jakąś bródkę KRÓTKĄ, ale póki co wole wygoloną twarz ;d
|
A co myslisz o mandarynkach?
* Sa bardzo slodkie. * Sa malo slodkie. * Nie obchodzi mnie to. * Nie lubie ich. * Nie sa slodkie. ubudubu ubudubu |
Golę, nienawidzę.
|
UWIELBIAM! poprostu kocham, zawsze jak widzę zarost to nie mogę wytrzymać!
|
Mnie on zasadniczo nie denerwuję, ale tylko ludzie gapiący się i mówiący "może byś się ogolił"? A co to q|*\ wa wolny kraj... omg >.<
Cytuj:
|
Czytając tytuł tematu myślałem, że ktoś sobie jaja robi. Po przeczytaniu sondy pomyślałem, że ktoś pomylił forum z serwisem samosia.pl czy jakimś innym podobnym. Po przeczytaniu pierwszego postu doszedłem do wniosku, że autor chyba właśnie zauważył pierwszy włos na linii zarostu i pyta się o poradę co zrobić. Po wnikliwej analizie pierwszej linijki wypowiedzi pomyślałem, że się myliłem - gorzej być może.
|
Nie specjalnie przepadam, staram się golić kiedy tylko widzę, że jest taka potrzeba, chociaż czasami mi się nie chcę, ale prędzej czy poźniej z dyskomfortu i tak znajduję czas i chęci : P.
Cytuj:
|
No jakis rok temu mnie to nie obchodzilo, ale teraz jednach obchodzi... gole się srednio co 3-4 dni. (chociaz bywa i tak ze nie gole sie przez ponad tydzien ; ) )
Generalnie to zapuszczam "Kozią bródkę", ale mam maly problem bo zarost mi jeszcze nie rosnie tak szybko wiec jest to proces dlugo trwaly. I denerwują mnie generalnie ludzie z "łoniakami" na twarzy bądz "meszkiem" "maciuciem" czy jak wy to tam nazywacie. Czasami mam ochote sam ich ogolic ;| Wyglada to tak ohydnie ze to masakra... |
a ja gole tylko wąsa, reszte zostawiam, bo mi sie podoba ^^,
chyba ze juz zarosne za bardzo, wtedy sie gole :PP |
Cytuj:
|
Muszę, bo inaczej, jak jestem z psem na spacerze, zaczepiają mnie zwrotem "przepraszam panią".
|
Wąsy golę co 3 dni.
Ale resztę (Brodę i bokobrody, PKS'y i inne gówna) w każdy poniedziałek rano xP Precz z wąsami i dziewiczymi i normalnymi ! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dla mnie jest spoko, lubie miec kilkudniowy zarost. ;p
|
Najdłużej miałem miesięczną brodę. :D Zwykle golę się raz na 2-3 tygodnie.
Wąsy codziennie ofc. Kocham brodę. :D |
Golę wąsy co 3-5 dni , bródki na razie nie ;p (troszke chce uhodowac)
A co to jest dziewiczy zarost bo ja nie w temacie coś ;o ? A ja tak może troche z innej strony zapytam co ile golicie sobie (lub czy nie golicie) tego miejsca między nogami ;p |
brody nie golę, chcę mieć taką jak Wayne Static.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
z koleszkami z wioski nie obcinamy paznokci bo chcemy pobic rekord guinessa jakiegos hindusa. 30~yrs left u nas na wiosce to sie nie golimy bo wtedy cieplej w galotach i kaleson nie trzeba nosic. nie wiem jak wy tam w miescie robicie :S @down Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
* Sa bardzo slodkie ale je lubie. * Sa malo slodkie ale je lubie. * Nie sa slodkie ale je lubie. * Sa bardzo slodkie ale ich nie lubie. * Sa malo slodkie ale ich nie lubie. * Nie sa slodkie ale ich nie lubie. * Bardzo mnie to nie obchodzi. * Co to jest mandarynka? Cytuj:
@ topic: Oczywiście, że golę. Lepiej i bardziej estetycznie wygląda. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |