![]() |
Mój ołówek, co ma 3 rogi.
Tam na dole:
Ogniwo miedzy czlowiekiem a wilkiem, to wlasnie pies ;) Jeszcze nizej: Olowki HB, B2, B4 i B6 (koh-i-noor), wykalaczka i jakikolwiek bialy papier... ;p Tam hen, hen gdzies: Nigdy nie mialam pieniedzy na takie przyjemnosci jak nauka rysowania. W sumie to porpostu mialam przy sobie kartke i olowek. I tak w kolko rysowalam jak mi sie nudzilo. Kiedys moze skany mojego zeszytu od polskiego pokaze xP Jak chce sie cos robic, to po prostu trzeba cwiczyc i nie zrazac sie, ze cos nie wychodzi (przesle wam moje takie 'naprawde' pierwsze prace, to padniecie ze smiechu). W koncu chodzi tu tylko o nauczenie sie koordynacji miesni dloni :p No to i moje zeszyty. Tak oto sie ucze polskiego i matmy :p. Radze tego nie praktykowac, bo oceny leca... ___________________ Obrazki dzieki http://www.imageshack.us/ Jako, iż temat ma swoje lata, wiekszosc obrazkow juz dawno wyparowała. Odświeżam temat. Nowe grafiki od postu #110 |
No dech mnie zaparło, te grafiki spotegowały moje i tak juz wielkie nieczym Mount'Everest zdziwnienie spowodowane Twoimi dziełami. Dziewczyno masz wielki talent. Jako skromny modek osmiele sie przykleic topic w nadzieji ze poczestujesz nasz wieksza iloscia Twoich prac.
PS. Tylko ten pierwszy jakis taki 'psowaty' :P |
Wypas! Jakich materiałów do tego używasz? Wiesz, jaka grubość ołówków, papier itd. :)
|
fajne fajne.. a ja na to
CHCE SKANER!! CHCE SKANER! KUP MI KTO SKANER! ale prace fajne. |
< nie może mówić >
Ssss... suu..ppp... upppeeerrr... SUPER! |
<podnosi szczeke z podlogi>
To jest naprawde wspaniale. Chodzisz do jakiejs szkoly plastycznej lub cosik podobnego? Czy to tak sama sie nauczylas wszystkiego? |
Uaaaa...Tana wyskoczyła z grafikami i od razu dech zaparło : P
Good Job~ ;) |
Cytuj:
tu tez mi kupipsz :P + tablet gratis xD |
Tego nie da sie opisac slowami ! To jest po prostu najlepsze co w zyciu widzialem (jesli chodzi o grafiki i o rysowanie). Zawsze gdy widze takie prace nachodzi mnie wielka chec na rysowanie, ale jak zobacze swoje "dzielo", to mi przechodzi.
Twoje prace sa SWIETNE! Zrobisz wielka kariere jako rysowniczka! Mam dwa pytanka.. uczylas sie rysowac sama, czy chodzisz do jakiejs szkoly plastycznej? Ile czasu zajmuje Ci narysowanie takiego "czegos" :P ? |
Ehhh tana, dobre jak zawsze ;-) pokaz im tez swoje stare prace ;]
|
Tanatess: a rozwścieczonych osiołków na rynku nie narysowałaś... Ehh. Może kiedyś ta chwila nastąpi :>
[PS. Wow.] |
To jak, dalej chcesz te płyty betonowe do rysowania nań ;-)))?
|
PRZEZ CIEBIE CHERATE NA ZESZYT WYLAŁEM.
te prace są dobre pod każdym względem. Naprawde życze ci sukcesów bo z takimi rysunkami to sie możesz na akademie sztuk pienknych zarsać GRATZ B) :] |
Eee, ten kon taki troche zdezelowany =] Chyba ze taki mial byc to sorry. Wiem jak kon wyglada, a ten co tu jest... troche mu brakuje.
Ogolnie prace b. fajne. Ten czlowiek/vampir/costam najlepszy - w zeszycie w linie. |
Kobieto jestes moim idolem...Genialne prace Grtz...Mynek
|
No.. hmm.. wersja robocza pewnego rysunku...
|
|
@Magus
Nope, to ja ;] Prosilam ja o to :P @down Osobiście, jeśli kom jest osobisty to tak ;] |
Ładne, Ładne... Tak a propos: do czego służy ołówek F?
@up Można składać u Tanatess zamówienia or something like that? |
F sluzy do tego zeby ladnie wygladal ;)
Hmm... F jest chyba miedzy HB i H o ile pamietam i jest zarowno artystyczny, graficzny i techniczny. A zamowienia? Nie nazwalabym tak tego. Poprostu rysuje, a ze moge sprawic tym komus przyjemnosc i wstawic jego mordke (i do tego nie meczyc sie zeby wymyslac jakas nowa) to czemu nie. Wiecej informacji na PW. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:52. |