![]() |
23lvl druid ogarnia scrapper'a :)
Filmik nie mój, znaleziony przez przypadek :P
Za 1-szym razem padł, ale tym razem mu się udało... co do 1 manasa :) --->Klik!<--- |
jestem pod wrażeniem
|
skubany, dobry jest. Napewno sie długo przygotowywał :)
|
Dzisiejsza tibia =)
Podejzewam ze jakby na annihilatorze bramki nie bylo to by 50 lev robily ... ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Za pierwszym by ogarnoł jakby wzioł więcej mp. ;p |
Teraz bardziej sie opłaca wbijac 23 lvl i robic tą arene niż 20 lvl i deserta (tak wiele osób ,,zarabiało'')
|
#hariboss666
Sry...ale czy na Desercie coś bijesz? Nic,,,wiec jakby nie patrzeć kasa za free A żeby zrobić arenę trzeba wiedzieć jak(chodzi o technikę), nie każdy tak potrafi jak on. |
Gościu ma styl! Ja moim 40 MS miałem o wiele większe problemy niż on... Najlepszy ostatni potwór (Spirit of Fire = 1850 HP) :D Zbloczył go solo 8o
|
No szacunek :) Ja tak szczerze bałem się iść swoim 55ek kiedyś (może dlatego że to zaraz po upie to nie wiadomo co by mnie czekało:)).
|
no fakt respekt, ale nie widze tutaj nic trudnego. Fart, ze nie dostal wiekszego comba + odpowiednie ogarniecie many.
|
oprócz tego, że wiedział gdzie wyrobi na hp, to nie widzę w tym nic skomplikowanego;d
fart miał, że większego comba nie dostał |
Manasów to on miał na styk :P
|
wie ktoś może co to za muza w tle?
|
Na pewno 'Rebel Yell', a że znam to z covera, a nie jest to ten utwór, to pewno autor oryginalny - Billy Idol.
Ps. Sorry, że trochę podbiłem, dopiero teraz zobaczyłem kiedy ostatni post. No, ale nie aż tak stary, jak niektóre podbite tematy ostatnimi czasy :P |
To jak już temat został znaleziony głęboko pod ziemią... To skomentuję. : )
Ogółem ładnie mu szło i prawda z tym combem. Miał fuksa. ; ) |
Ale też ogarnął...ogarnął to ten 60 ms co warlorda zrobił. Anyway gz for him.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |