![]() |
Red Alert 3
Wiem że to nie RPG ale wypada powiedzieć co nieco o tej grze...
Red Alert 3 to kontynuacja znanej gry Command and Conquer : Red Alert 2 W tej grze można się wcielić w dowódce Aliantów [dobrzy],Sowietów[źli] lub tej Cesarstwa Wschodzącego Słońca [neutralni]. Gra ma do dyspozycji wiele jednostek bojowych jak i tych które są przydatne weźmy np. Aliantów... Alianci mają szpiega który potrafi dać łapówkę wrogim jednostkom oraz, potrafi się zmienić w daną jednostkę. Tania [żołnierz-komandos] rozpier**la całe dziesiątki 2 pistoletami oraz potrafi wysadzać budynki.. W samouczku znajdziecie 3 czołgi które należą do 3 różnych frakcji które podałem wcześniej... Podpisali taki jakby "pakt" i nie leja sie jak popadnie na czas samouczka jednak, od czasu do czasu się wala jak ktoś zada głupie pytania albo inne ;p Więcej dowiecie się w grze ;p |
Grałem w grę. Nawet fajna, ale to nie ten klimat co w C&C: Red Aler 2 ... mroczny klimat wojny i konfliktu sowiecko - alianckiego ... ra 3 jest zbyt "kolorystyczne" i nie oddające do końca klimatu co wcześniejsze części.
PS. Pisze się spodobała, a nie zpodobała. |
Straszne gowno w porownaniu do poprzedniej wersji.
|
Nie mialem przyjemnosci grac, ale patrzac z boku jak bylem u kumpla, to wygladal jak warcraft 3 w naszych czasach. Moze podczas gry to tak nie razi w oczy, albo sie okazuje ze to bardzo fajny efekt, tego nie wiem.
|
Mnie się tam podobała, ale jedynie dla grania z człowiekiem 1vs1. Nie nawidzę kampanii i innych w takich grach. Z drugiej jednak strony nie jestem wytrawnym graczem RPG, wolę raczej FPP, więc nie zdziwiłbym się gdyby tytuł uznawany był za ogólnie ssający. Anyway - dla mnie do pogrania z kumplem w sam raz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |