![]() |
Wersy na wolno - dla niewyżytych
Zapraszam wszystkich do umieszczenia tu swoich tekstów. Bawcie się słowem. Nie ważne czy jesteście starymi wyjadaczami, czy dopiero zaczynacie. Ten temat jest dla was.
Wrzucajcie komenty, kleje ten free dla zachęty, Chociaż jestem padnięty i nie mam siły, To już wiem o czym będą kolejne "Piły", Rymy będą się tu wiły, jak anakonda, Sprawdź to, wyląduje tutaj sonda, ( /\ ) Jak konstrukcja ronda, ten styl jest prosty, Liczę na panche i szybkie riposty, Tysięczne posty i liryczne chłosty, Choć nie jestem OSTRy i się dopiero uczę, Wjechałem tutaj, ze swoim animuszem Pozdrawiam @down jesteś moim bogiem! dawaj drugi wers xD jeszcze jedno: -W KAŻDYM POŚCIE POWINNIŚCIE ZAWRZEĆ CO NAJMNIEJ 5 LINIJEK TEKSTU, -ZAKAZANY JEST FLAME WAR I PRZEKLEŃSTWA, (w tym omijanie autocenzury,) |
Joł joł madafaka zjadłem dziś pół buraka :confused:
Dobry jestem co? |
wyp*erdalaj z tym tematem
albo przyjade z ziomkami fiatem wp*erdol ci spuścimy i tv podp*erdolimy joł joł emsi łasy oddaje majka |
Ostrość światła, rozszczepia krwisty głaz...
W półmrok, wchodzisz tutaj tylko raz By myśleć o tym że wolnośc dobrze Cie zna Że bystrym być to tylko zwykła szutka ha ha Intelektem czaruj, poglądem na ten świat zaczaruj By zrobić wrażenie na innych, nie bądź kims innym Zostań sobą i nie bądź naiwiny... Zostań sobą i nie bądź naiwiny... Talent do negocjacji, negocjatorom pozostaw Rób swoje, poki blyszczysz jak topaz Diament który zaczyna, to jest Twoja siła Naturalnie się 3maj, Ty i Twoja dziewczyna. Kariera, to nie taka prosta rzecz, ziomus fajnie to wyglada, ale gówno o tym wiesz... Pozdrówki, 3maj sie Skminisz co jest 5 Gdy z braku czasu, stracisz na to wszystko chęc. 2x Człowieniu, koluniu, młody artysto Nie daj się, tak jak niektórzy dają się sadystą. Ze swoją bandą, dacie radę, Oni Cię wspiorą, Ty nawiniesz to jak morał czy zasadę Konkretnie pojedziesz, urzekniesz publikę Oni docenią Ciebie, cała Twoją klikę Sławny zostaniesz, tremie się nie dasz Zyskasz szacunek, coś więcej Ci potrzeba [?] Pamiętaj koleżko, że nie będzie lekko, rozwijaj się i pracuj ciezko. Nie panikuj, na półmetku, by nie skończyc jak... Jak wyraz extazy, którego tu nie brak. Kariera, to nie taka prosta rzecz, ziomus fajnie to wyglada, ale gówno o tym wiesz... Pozdrówki, 3maj sie Skminisz co jest 5 Gdy z braku czasu, stracisz na to wszystko chęc. 2x xDddd |
Piszemy białą rymowankę? : D
|
@up
no to żeś się napisał ; P @topic Był już taki temat '' -Co jest rambo? -Nie twoja sprawa...bambo. '' |
Rymowac kazdy moze
Czasem lepiej, czasem troche gorzej Ale niestety ja mam talent, ho ho ho ho? |
Cytuj:
Guziec, to taka świnia z kłakami, Raczej nie z kłakami tylko kłami Leci trzeci wers po nim będzie czwarty Poleciał czwarty. Głodny? Nie na żarty! Cztery różne bismarty Joł Joł! OPS OPS! \m/ |
Gdyby kózka kwiecień-plecień, to by ślimak chuj ci w dupę.
A nie, coś przekręciłem... |
Cytuj:
Elo elo dwa piemc zero poczuj te rymy na forum robimy zadymy Szedł miś przez las i w kupsko wlazł Przyszła ola do przedszkola lecz ją w dupe wyruc*ali i z przedszkola wyj*bali :> |
Unknown, kochanie
Nawijka na Unknowna pod tytułem <tam tam tam tam>
Unknown kochanie, układasz piosenki Hanie Montanie Wiesz co Unknown, nie chciałbym być twoja Panna, Bo minął już luty, a ty wciąż do kompa przykuty, No i nie znasz ani nuty, a pieprzysz o rytmie, Sprawdź teraz, jaki Eug Ci numer wytnie, Chciałbyś grać w Top Gunie, a od byle nooba, Dostajesz tutaj lanie, jestem jak Bulma, A to jest moje Kamehame żeby było ciekawiej xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
wezwij swą Siekier armię... Naskoczyłeś na Unknowna, wygląda to marnie. Luty już minął... Marzec się zaczął... Twój dzień się zbliża, hee Dzień kobiet, 8 marca, uśmiechnij się. Szczególną uwagę kobieto, zwróć na listy w te święto. Nieznajomi doktorzy, na*******ają wierszami... nawet podczas polarnej zorzy. Więc uspokój się dziewczynko, ejj przestań tyle kłapać mordą, ejj bahh pahh xD |
I LOL'D :D Lech Roch Pawlak?:D
@topic: wielki szatan dał mi moc, biegam z nożem całą noc. pentagramu czuję moc, owijamy kupę w koc. tibia to zło i chuj. (piąty wers) |
Na swoim dzikim podwórku
Nygas w siatkę był złapany Już nigdy na Czarnym Lądzie Przez panterę nie będzie podrapany A w Europie za dwa złote Zostanie opchnięty potem Dobrze biega i rapuje W szkole lecą same dwóje Po co uczyć się, pracować Skoro to nie działa zawsze Lepiej wbić białemu ostrze Splamić duszę zbrodni smrodem Żeby potem wręcz za darmo Jeździć złotym samochodem |
Cytuj:
jednym strzałem, jednym headem, przeproszę potem, kleje rym z polotem, magiczne sztuczki, o tym beefie będą opowiadać wnuczki, "ej suczki" było to Tobie i jeszcze Ci coś powiem, jesteś prosty jak konstrukcja cepa, palisz maryśke, a na oczy nie widziałeś peta wie to nawet "Kobieta", nie sprzedają Ci już petard, bo urwały Ci **uja, całe forum się buja, a ty możesz mnie cmoknąć, boś liryczna szuja xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic. Zeby o tym beefie opowiadaly wnuczki, pierw musisz znac te jakies magiczne sztuczki, A jedyną sztuczkę jaką znasz to lapanie spermy na twarz. Prosty to jest moj penis i prosze Cie wiecej go juz nie liz. I stary Twoj poziom jest niski, tak samo jak Twoje wytryski. No offence ofc. Czekam na riposte. |
Riposta
Chyba masz jakiś kompleks, bo łatwo gubisz kontekst,
No i free masz krótkie, porównywalnie z twoim fiutkiem, Wiesz co freestylerze? Jesteś dobry tylko w komputerze, Ja na eterze, jade na wolno, to jedyny true school, Jak ja kocham raperów, co śpią z klawiaturą w łóżku xD |
Elo elo nowy szef w mieście
jak się pokaże to Wam ścierpnie, ta nowa ekipa forumowa nie jest przez wszystkich gwałcona, jesteśmy poznańskie trolle i zbieramy na jabole, powiedziałem to co powiedziałem, kiedyś z tego lałem, niegdyś się bałem, a teraz idę kłaść się spać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03. |