![]() |
Prezent dla 13 latka
A więc mam problem z doborem prezentu do 60 zł.
Pomóżcie bo gościu jest spoko, a nie chce go zawieść więc pisać. Urodziny w piątek więc dużo czasu nie zostało. |
@UP wy*******aj jebany pedofilu
Humm może jakąś grę? |
Cytuj:
@topic Zależy co kolego lubi. Sądząc po wieku, to kup mu jakąś grę, ewentualnie książkę. |
Książka/gra/płyta z muzyką/film, coś słodkiego, bo rodzice uważają, że to elegancko i śmieszną kartkę urodzinową.
|
Nie wiem co kolega lubi to trudno powiedzieć co jemu kupić.
|
Żeby wyjść na ambitnego, kup mu książkę. 13 lat, hm, możesz go zapoznać ze Światem Dysku.
|
Na 13 lat to raczej Eragon.
|
Albo Harry Potter.
Autorze tematu, skad mamy do cholery wiedziec, co lubi Twoj kolega? To Ty go znasz, a nie my. |
@all (no prawie)
Jak nie pomagacie to po co robicie offtopa? Czekolada, kinderki, jajko niespodzianka. Kup mu scyzoryk, lornetkę, hmm model do sklejania? Nie zapomnij o słodyczach! Mówię całkiem serio. |
Cytuj:
Zresztą, jak tak podchodzimy do sprawy, to możesz mu przecież strzelić płytkę jakiejś niszowej kapeli emocorowej. Tylko upewnij się, że jej jeszcze nie ma. |
Na pewno kolega nie preferuje książek.
Sportu nie uprawia. Może jakaś dobra bluzka z Reportera albo Diversa? Opis kolegi: - Czarne włosy - 157 cm wzrostu (mały xD) - Taki śmieszno spoko kolo no nie wiem |
Cytuj:
2. Uswiadomienie autora, ze nie jestesmy w stanie mu pomoc, to nie offtop. |
A po cholere nam jego wzrost i kolor włosów? Mamy powiedzieć, aby kupił czarny cylinder, który pasowałby mu do włosów, i jeszcze wydawałby się wyższy?
|
Jeśli lubi pykać na kompie, to jakąś myszkę ew. słuchawki.
No albo grę :p A jak niezbyt, to hmmm... bluzę? |
Cytuj:
Koszulka z fajnym napisem, jakiś drobiazg (w stylu figurka z podpisem) i gra z "Ekstra Klasyki", jeżeli kupisz tani podkoszulek. |
Jakąś grę na kompa? Teraz całkiem niezłe można do tych 60 zł dostać.
|
Cytuj:
|
hmm.. ten murzyn z długą pałą to chyba nie taki zły pomysł :p [/JK]
cos takiego fajno-smiesznego :p poszukaj po sklepach z pierdolami :) albo płyte ulubionego zespolu! :) ja bym sie posral jakbym dostal cos z kalibra |
Ja bym kupił coś śmiesznego, typu t-shirt z jakimś śmiesznym napisem, oraz pełno słodyczy :]
|
Czekolada + doładowanie do telefonu i gra.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |