![]() |
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.
W imieniu całego zespołu tibia.pl pragnę Wam złożyć serdeczne życzenia świąteczne i noworoczne. Chyba nic więcej nie możemy wam życzyć, niż pełni szczęścia. Bo nie można być szczęścilwym nie będąc zdrowym, nie mając pieniędzy, mając złe oceny w szkole...
|
dzieks, zycze ci tego samego + zdrowia,szczęscia, pomaranczy, niech ci Dr. Omader nago tańczy :p
|
Dzieki tych zyczen, nawzajem dla celego zespolu z tibia.pl ;)
|
No ja też Wam wszystkim życzę Wesołych Świąt. :) No i szczęśliwego Nowego Roku :D No i 250 lv w Tibi ;)
|
P :/
dzieki i nawzajem tylko to P razi w oczy
|
ale z was detalisci :P
Dzieki i dolaczam sie do zyczen ! także dla calego tibia.pl team bo w tym roku odwaliliscie kawal dobre roboty ,a w nastepnym nadchodzacym roku bedzie jeszcze lepiej! :) |
:)
Dzieki. Dołaczam se do zyczen, wysokich lvli zycze, a w zyciu wszystkiego najlepszego:)
|
dziękuje bardzo i nawzajem :] i jeszcze kolegom fajnej laski a koleżanką fajnego faceta. No bo co to za szczęście jak nie można go dzielić? (jak zapałki kiedyś na 4 :P)
|
Dziękuje za życzenia(a jak ładnie wyglądają na stronie głównej;) ) I dorzucam coś od siebie:
http://img.photobucket.com/albums/v6...oych000123.jpg Pewnie każdy to już dostał to przez GG no ale...moze przeczytć to jeszcze raz na forum:D |
Merry kicks and a hppy new dead?
Dzięki, ale czy ktoś grał ostatnio na Eternii?? Tam zaliczono górną granicę wszystkiego:950 osób (czekałem z paccem...), kick co pare sek, lagi super bylo...
|
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku dla całego zepołu tibia.pl i dla wszytkich forumowiczów...:):):):):):):):):):):):):):):):):): ):):):)
Dużo prezentów i pare hektolitrów szampana na sylwka(Piccolo;)) |
Ja sie tylko podpisze pod tym bo mnie cos inwencja tworcza oposcila....
Wesołych Świąt i szampańskiej zabawy Sylwestrowej... |
... i żebyście w Nowym Roku kaca nie mieli ...
|
Wesołych świąt, szczęśliwego nowego Roku i za***istych kolęd życzy arvegil :)
|
@Modki
Nawzajem, tylko nie wypchajcie się wigilijnym jajem :P <joke> No i wesołych świąt dla wszystkich ziomali na forum :D |
Każdego roku o tej samej porze każdy kazdemu życzy co tylko może. Ja, korzystając z tej sposobności, życzę wam wszystkim szczęścia i wiele radości! To o czym marzycie by się spełniło, a to co kochacie by Wasze było.
|
Dzięki.Ja równiez wam życze Wesolych Świąt;)
|
hepi hepi :P
|
Cytuj:
|
A wiec tak: Zycze wam wszystkim (tym slabszym lvlem i tych troszke lepszych), takze ekipie Tibi.pl, Wszystkiego najlepszego na swieta i w nadchodzacym roku 2005, aby przyniosl wam wszystko o czym marzycie. Dobrych wynikow w nauce lub tez w pracy. Tylko pamietajcie, zeby w sylwestra nie zabalowac. ;]
Wszystkiego dobrego zyczy Divrael |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22. |