![]() |
Jaki masz typ osobowości?
Przeglądając forum natrafiłem na taką stronkę:
http://www.enneagram.pl/ Znajduje się tam test który na podstawie pytań ustala do jakiego typu osobowości można nas przypisać. Piszę to tutaj, bo w moim przypadku się sprawdziło co do joty (4w5 czyli Włóczęga :P). Polecam stronkę, można się dowiedzieć czegoś przydatnego (ja się dowiedziałem, że związki ze mną są super trudne xd). Polecam! *Down Jak było to nie ma po co ten temat istnieć (o ile było). |
Było.
asdf |
Osobiście widzę to pierwszy raz :P Wyszło mi 6w7, w jakimś tam stopniu się sprawdza... xd
|
Poza tym to się zawsze 'sprawdza'. Tak samo jak horoskopy i kolejki dłuższe od tej, w której stoimy.
|
1w2
Aczkolwiek i tak nie wierzę w żadne testy. Wartości ludzi są względnie trwałe, nie zaś niezmiennie trwałe. Dziś można być 1w1, jutro 9w1 etc. |
Od ponad roku robiąc ten test jestem 5w4 : P
Jak dla mnie to w 100% opisuje mnie. |
Beznadziejne. Żeby nie być gołosłowny chciałem spróbować, ale po trzech pytaniach stwierdziłem, że nie potrafię na nie odpowiedzieć przy użyciu wymaganej metody. Wolę kupić Bravo Girl - oprócz podobnych psychotestów przynajmniej przeczytam fascynujące 'Fotostory' i emocjonujące pytania do pani psycholog.
<edit> Wysiliłem umysł - 8w7. |
Pamiętam jak kiedyś mi wyszło 5w6. Niby się zgadza, ale zdecydowanie mam naleciałości siódemki, dosyć często to ja staram się rozkręcać zabawę etc. Ale zdarzają się dni, że jestem piątką pełną gębą. Tak naprawdę, nic nie jest w tym teście prawdą ostateczną.
|
Pięć lat temu wyszło mi 4w5. Robiąc tydzień temu - też. W moim przypadku opis zgadza się w 100%.
|
1w2 , w połowie się zgadzam...
|
Nie wierze w horoskopy i zabobony, jednak ta strona okraslila dobrze moj charakter... cztery wu pięć
|
4w5, jestem emo.
|
Tja, podobnie. Nikt nas nie rozumie. ;<
|
Idiotyczne pytania, w wielu wypadkach idealizujące świat, w wielu wypadkach żadna z odpowiedzi mi nie pasowała (więc zaznaczałem środek...). Odpowiedzi powinny być swoimi przeciwieństwami w teście tego typu, nie bliżej niepowiązanymi zdaniami.
7w6... rozwiązałem, a potem nie chciało mi się czytać, co to oznacza. xd |
Hmm... 7w6
|
7w6 pasuje jak ulał.
|
Btw, 8w9. Zimny i dominujący. Jak Fidel Castro i w ogóle.
|
Obserwator - "Obrazoburca" : P. No nie powiem, że po części jest to prawda.
|
4w5.... Czy pasuje? Sam nie wiem. Zbyt mało pytań, przy części pytań obie odpowiedzi do mnie pasowały. Czasem zachowuję się jak 4w5, ale równie dobrze pasuję do mnie 7w6. Zależy jaki mam humor.
Nipah~! Corgar Frizz |
9w1
Nie czytałem co to oznacza bo nie wieżę w testy i trochę za długi tekst, miałem nadzieję, że w skrócie mi to opiszą : > |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |