![]() |
113 knight z RS'EM przysypia!
Oczywiście to BR! Jakże by inaczej!
http://data.fuskbugg.se/skalman01/firebombmaldita.cam Spoiler! Ukryty tekst:
|
Polak padając różniłby się tylko od tego BR tym, że zamiast dsm miałby mpa, a w backpacku zamieściłby cały majątek swojego życia.
|
Cytuj:
Ogólnie padł tylko dlatego że było o jednego przeciwnika więcej. Gdyby zabrakło 1 osoby to by przeżył, zakładając że nie nosi 2 bp potów. ;] |
Aj, trochę zamulony był :P
|
piec razy moglby z trapa wyjsc ale gz loota
|
Nieogarnal tego. : /
|
a ten co krecil to wzial najlepsze co mogl wziasc
@semi nie przypier da laj sie... |
Wiele osób śmieje się z Polaków więc ja też się śmieją z patafianów innych nacji.
Cytuj:
I tak czy Polak czy Szwed albo inny Ziemianin to trzeba być idiotą żeby wbić rsa z takim eq. Ja zawsze jak wiedziałem, że przypadkiem mogę wbić to latałem w k secie, z dragonką i bohami ale to jest tanie, a mms, gl, dh to już wydatek aczkolwiek teraz to wszystko tanie jest nie to co dawniej tylko po co tracić. Nie od dziś wiadomo, że grupa 40 lvli rozwali takiego knighta, a o wyższych lvlach już nawet nie trzeba wspominać. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic: łehehe. |
.................................ziwcha
|
.................................ziwcha
|
Hmm... dla czego on nie uciekał? Chciał ich zabić czy co? :P
A btw. jak byś nie zauważył to on nie wbił specjalnie tego RS'a... xD |
"Grupa 40 lvli zabije takiego knighta "
1.Obecny system leczenia. 2.Elfbot/Ng To sa dwa problemy dzieki ktorym zawsze bedzie padac kazdy knight . |
nie mow mi ze przez system leczenia ktory jest tera pada kazdy knight.. bo kiedys 130 knight leczyl sie 400 uhem a teraz po 750 ultimate potem ...
|
Dawniej było że 10 osób 100+ lvl nie umiało zabić takiego knighta a teraz co 5 40~lvl i ded
|
Cytuj:
Typ rzucił fire bomba, oni wszyscy na nim padli i chłopak ma rsa... |
Cytuj:
Ciekawe, czy zamierza grać dalej... |
Cytuj:
@T poskładał się ;| ale cóż.. życie:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |